Sunday 26 February 2012

Lanolin Cream

Lanolin grädde är också känd som ull vax eller ullfett eftersom det är den gula fet ämnet av ullgarn djur. Det är faktiskt det ämne som utsöndras av talgkörtlar av djuren ull lager och görs i en bearbetad kräm för många hushåll. Den kan användas som hudsalva, skokräm och andra vattentäta skäl, eftersom det är vaxartad karaktär och inte absorberar vatten. Den här egenskapen upptäcktes från fåren som utsöndrar detta material, eftersom deras rockar är skyddade från vatten genom den. Det finns vissa raser av får som producerar stora mängder lanolin och är ofta utvinns ur får-skördats ull. Denna utsöndring är sedan kommersialiseras och säljs sedan på marknaden som de olika vattentät Creams ingrediens. Den kan användas i medicinska samt kommersiellt bruk, och är välkänd i hela världen. Nedan ges några detaljer om detta lanolin grädde, fortsätt läsa! Mer om ansiktsbehandling hudvård med ansiktsbehandling krämer och mjukgörande.
Pure Lanolin Cream
Som nämnts ovan är lanolin grädde produceras från råolja utdrag ur sekret på ull av ull med djur. Det är en mekanism för att skydda sina ytterkläder från vatten, och är kommersiellt används för en rad skäl av människor. Den fungerar också som en rostskyddande i olika beläggningar, kosmetika och även i smörjmedel. Den vattenavvisande egenskapen i det ger det en fördel att förhindra korrosion när syrebrist. Den används ofta som smörjmedel för rostfritt stål. Det har också många medicinska ändamål, till exempel det är en komponent i hudkrämer för lugnande hud som allergivänliga material som är bakteriostatisk. I medicinska termer är det som kallas medicinsk kvalitet Lanolin och är också för att behandla nariga läppar, blöjeksem, mindre brännskador och skrubbsår.
Bortsett från att behandla torr hud och kliande utslag, är lanolin grädde också av stor ändamål basebollspelare att mjuka upp och bryta sina handskar. Rakkräm är ett annat ämne att ha det som en av sina ingredienser, ibland också kan ge dig allergi. Lanolin kräm med vitamin E är en mycket viktig kombination eftersom den ger snabba målinriktade återfuktning till huden och visar signifikant minskning i hudens ojämnheter. Detta är en del av nästan all kosmetika som har återfuktning egenskaper och används i mycket stor skala över hela världen. Mer om ansiktskrämer.
Lanolin Cream Recept
Lanolin grädde är ganska lätt att göra hemma också, om du är allergisk mot kommersiella produkter. Anges nedan är en kort och enkelt recept på hur man gör lanolin grädde med hjälp av bivax.
Ingredienser, 30 ml örtolja, 4-5 GM bivax, 15 gm lanolin vattenfri, 30 ml vatten, 10 droppar tea tree-olja, riktningar, När du har alla ingredienser samlas in och förvaras i ordning, börja med det förfarandet. I en burk, sätta olja, lanolin och vax tillsammans. I en annan burk, tillsätt vattnet och tree olja tillsammans. Ta en kastrull med hett vatten och placera båda burkarna i varmt vatten. Vänta tills vaxet och lanolin har smält och sedan ta bort burkarna ur det varma vattnet. Häll vattnet långsamt i burken med fettet och gradvis blanda de två tillsammans under lång tid. Se till att de blandas väl tills du har en riktig grädde och det är ljummet. Efter denna procedur kan du bara lägga konservativa och eteriska oljor för att göra gräddfärgade och aromatiska. Stäng burken och märk den.
Lanolin Cream Biverkningar
Tillsammans med olika förmåner finns några biverkningar av detta lanolin kräm också. Eftersom denna kräm är endast avsedd för utvärtes bruk, kan ett muntligt överdos leda till diarré, hudutslag, kräkningar och andra matsmältningsproblem. Ibland finns det allergier som initieras på grund av dessa produkter, som inte kan bero på ren form, men de kommersiella produkter som har andra ingredienser i dem. Personer med ull allergier kan inte heller använda lanolin. Således innan du använder den här produkten se till att du vet vad du är allergisk mot. Mer om bästa ansiktskrämer.
Med denna information om lanolin grädde, bör du inte ha problem med hudutslag och torr hud om du inte är allergisk mot ull eller lanolin.

No comments:

Post a Comment