Monday 6 February 2012

Lip Hair Laser Removal

Hår på läpparna! Vi förstår att de flesta män är stolta över sitt skägg och kvinnor älskar att stoltsera deras unika blonda frisyr men läppen hår är något som bara kan ge förlägenhet, speciellt när ska man. Hej men slappna av eftersom det finns en hel del läpp hårborttagning alternativ för att bli av med de fula hår, en av de mest effektiva är läppen hår laser hårborttagning teknik.
Lip Hair Laser Removal
I detta förfarande av en ljusstråle görs att hitta den drabbade delen av kroppen som visar överdriven hårväxt. Denna intensiva ljusstråle har en mycket liten våglängden, därför är osynlig för blotta ögat. This pulserande ljusstråle inte bara träffar hudens yta men penetrerar igenom det och angriper hårsäckarna där håret faktiskt växer. En hårsäck är en liten påse (en rörformad struktur) som innehar den roten av ett hårstrå. Så när ljusstrålen kommer i kontakt med hårsäcken, det skadar hårsäcken, vilket säkerställer att håret inte återföds igen för avsevärd tid. Trots att laserstrålen penetrerar läppen och genererar värme för att producera skadlig påverkan på hårsäcken, orsakar det inte skada på ytliga eller inre lagret av huden.
Lip Hair Laser Removal session, antalet sammanträden och hur mycket tid det är helt beroende på det aktuella området. I händelse av läppar, är området inte stor och därmed patienten kommer att behöva spendera bara några minuter per session. Bara ett möte den nedre och överläppen hår laser hårborttagning kan vara tillräckliga för att avlägsna oönskat hår från läpparna. I vissa fall kommer personen måste genomgå 04/03 sessioner laserterapi att få varaktiga resultat. Men innebär detta inte den person som måste gå till kliniken för efterföljande tre dagar varje dag att fullfölja loppet av laserbehandling av 3-sessioner. Efter varje möte en tidslucka på 1-2 månader bibehålls att kontrollera resultaten. Under intervallet mellan varje session, beslutar läkaren om patienten är i behov för en annan session laserbehandling.
Is Lip hårlaser löstagning Painless?, Efter att personen kan uppleva en stickande känsla när strålen träffar läppen området. Detta är dock obehaglig känsla under en laser terapisession väl acceptabel. För att minska smärtan kan läkaren använda en bedövande kräm på läpparna.
Lip Hair Laser Removal - biverkningar, Biverkningarna är tillfälliga och de som förekommer är i form av ljusare huden, som kan pågå ett par dagar. Personer med mörk hud predisponerade för denna tillfälliga färgförändring efter laser hårborttagning behandling. I verkligt flådda människor, kan riktade huden tur tillfälligt något mörka. Bildande av sårskorpor, eller blåsor på det drabbade området är en annan sällsynt biverkan av denna procedur. Men om dessa biverkningar varar över en månad, måste man få omedelbart kontakt med berörda läkare.
Lip Hair Laser Removal AV; Eftersom endast en liten yta är inblandad och inte hela ansiktet, de avgifter budget vänlig. Vanligtvis kan man behöva spendera runt 100 dollar per session av lägre eller överläppen hårborttagning.
Lip Laser Hårborttagning Resultat - Tillfälligt eller permanent, med hjälp av laser hårborttagning teknik innebär inte nödvändigtvis permanent inaktivera hårsäcken förmåga att växa tillbaka hår. Hårstrån även kan uppstå efter behandlingen, men det kommer ta flera veckor eller månader innan detta sker. Det har förekommit fall där hårsäckar har visat motstånd mot skador men återigen det är en sällsynthet.
Försiktighet, det finns olika typer av laser som Nd YAG eller diodlaser och var och en är utvecklad för specifika hudtyp. Dessutom har inställningen av laserinstrument måste göras på rätt sätt få önskat resultat. Så, måste man kontakta en certifierad utövare som har en omfattande erfarenhet av att hantera detta laserinstrument. Olämplig användning av laser kan orsaka att leda till bildandet av ärr fläckar på målområdet. Läs mer på laser hårborttagning recensioner.
För att veta mer om laser hår borttagning metod läsa,, laser Hårborttagning säkra, Laser Hårborttagning biverkningar; Laser Hårborttagning AV; Människor preferring andra alternativ för läpp bort hår hemma som att raka eller användning av läpp hårborttagningsprodukter, sätta extra börda för deras dag-till-dag rutin, eftersom dessa metoder ger resultat som varar under en mycket kort tid. Hårborttagning metoder som rakning vaxning eller bara skära av ytliga hår och har ingen effekt på hårsäckarna. Så dessa hårborttagning tekniker måste göras dagligen eller regelbundet för att hålla läpparna utan hår. Detta är dock inte fallet med läpp hår laser hårborttagning förfarande, eftersom resultaten är tillfredsställande och långvarig.

No comments:

Post a Comment