Thursday 16 February 2012

Lip Hårborttagning

De flesta kvinnor tycker oönskat hår på överläppen mycket frustrerande, eftersom det hämmar ens utseende. Skälet till att hår på överläppen är oftast genetik och är olika för varje kvinna. Medan vissa har väldigt lätt ansiktshår, det finns andra som har mycket mörka och tjocka hår på överläppen. Däremot har kvinnor inte leva med denna oönskade mustasch eftersom det finns ett gott om på vilket sätt det går att bli av med fula överläppen hår. Så låt oss ta en titt på några av de effektivaste sätten att läppen hårborttagning. Läs mer på ansikts hårborttagning för kvinnor.
Lip Hårborttagning
De flesta av dem föredrar att gå till en professionell för att bli av ansiktet liksom kroppshår. Dock kan dessa vara ganska dyra som man är skyldig att besöka salongen ofta för att bibehålla rent utseende. Ändå kan man spara pengar genom att försöka några av överläppen hårborttagningsmetoder hemma själv. Även ett av de enklaste sättet att undanröja överläppen hår rakar sig, bör den inte utförs av kvinnor. En av anledningarna till detta är att rakning ger endast en kort tid resultat och du kommer att ha att raka överläppen minst två gånger om dagen för att undvika att visa stubben. Dessutom sägs det att rakning gör håret tjockare och grövre, men inte många experter är överens om detta. Oavsett vara orsaken, det finns andra läpp hårborttagning produkter och metoder som är mer effektiva än rakning. Här är en lista över överläpp alternativ hårborttagning som du kan välja efter dina önskemål. Läs mer om metoder hårborttagning.
Blekning, en av de vanligaste samt det snabbaste sättet att bli av med den fula överläppen hår är blekning. Däremot blekning faktiskt inte ta bort håret, men bara gör det lättare eller osynliga. Därför är det den bästa metoden för kvinnor som har svag hår på deras överläpp. Du behöver inte nödvändigtvis besöka en salong för att bleka dina överläppen, snarare finns det olika blekning kit som finns på marknaden som lätt kan användas hemma. Du behöver bara följa instruktionerna i förpackningen och du kommer att vara fria från oönskad hårväxt i ansiktet på några minuter. Däremot kan blekning visa biverkningar på människor som har känslig hud. Så, är det viktigt att göra ett test på någon annan del av huden, innan du försöker det på din överläpp. Läs mer på oönskat ansiktshår hos kvinnor.
Tweezing, nästa billigaste alternativet läpp hårborttagning hemma är tweezing metoden. För detta behöver du bara få tag på en bra kvalitet pincett. Först måste du hålla huden på överläppen ordentligt och dra ut ett hår i taget genom att klämma in mellan pincett. Denna metod kan vara ganska smärtsamt som ni plocka ut hår från huden. Det är dock sagt att känslan inte förblir under lång tid. Dessutom har människor som har använt denna metod för att ta bort ansiktshår sa att smärtan minskar mycket efter kontinuerlig användning.
Hårborttagningsprodukter Krämer, Om du hittar tweezing mycket smärtsamt, är en annan läpp hårborttagning metod användningen av hårborttagning krämer. Det finns olika läpp hårborttagningsprodukter tillgängliga på marknaden som får bli av med håret genom att lösa dem. Man måste applicera krämen på överläppen med en spatel som är tillgänglig med grädden och efter fem minuter, bara torka av det med bomull eller en våt trasa. Men precis som blekning metoden läppen Hårborttagningscreme inte är lämplig för alla hudtyper och orsaka hudallergi att människor som har mycket känslig hud. Så glöm inte att testa krämen på en liten del av huden, innan du använder den i ansiktet. Läs mer på ansikts hårborttagning grädde.
Vaxning, Vaxning är definitivt den mest populära ansiktet samt kroppen hårborttagning metod. Här är varmt vax appliceras på överläppen och när vaxet blir kallt, är det dras ut med hjälp av trasa eller vaxning remsor. Denna metod kan inte bara göras på salongen, men är också en bra läpp hårborttagning hemma. En fördel med vaxning överläppen är att det tar mycket tid för att hår återföds ständigt eftersom håret dras ut från rötterna själv. Undvik dock att många människor valla sina övre läppar, eftersom det är en mycket smärtsam process. Läs vidare för att veta mer om hem vaxning tips.
Elektrolys Om du vill bli av med din överläppen hår permanent skulle det vara en bra idé att välja den elektrolys metoden. För denna metod, håret dödas genom att ge det en chans på el och sedan, drog ut med pincett. Elektrolys fokuserar på ett hår i taget och är därmed den bästa metoden för att avlägsna överläppen hår som vanligtvis är mycket knapphändiga. Även om det sägs vara en permanent metod, har det förekommit fall där hår återväxt har skett även sedan elektrolys. I sådana fall skulle man vara tvungen att göra om hela förfarandet. Nackdelarna med elektrolys är att det är ganska dyrt och kan vara smärtsamt också. Men om du fortfarande väljer den metoden, se till att du få det gjort av en professionell. Detta förfarande bör inte göras hemma eftersom det kan ärr i huden. Några mer på hemsidan elektrolys hårborttagning.
Laser Hårborttagning, Den senaste hårborttagning metod görs med hjälp av laser. Till skillnad från elektrolys, som bara mål ett hår i taget, kan laser hjälpa att ta bort mer än hundra med hjälp av låg intensitet lasrar. Så skulle det ta bara en till två sammanträden för att ta bort läppen hår med laser metoden. Även om det sägs vara ett smidigt sätt att ta bort oönskat hår, kan laser vara effektivt för alla. Med andra ord har det noterats att laser hjälper till att avlägsna hår på människor som har ljus hud och mörkt hår. För människor som har mörk hud, kommer detta inte att effektiv som lasern kan få förväxlas med färgen på huden och håret. Bortsett från detta kan man också uppleva en del biverkningar som svullnad och rodnad på grund av laser hårborttagning metod. Mer om läpp hår laser hårborttagning och vs laser elektrolys system för borttagning.
Du kanske vill läsa mer om:; permanent hårborttagning i hemmet, Hårborttagning, permanent hårborttagning Kostnad, jag hoppas att den här artikeln på läppen hårborttagning har varit till hjälp för dig. Innan du väljer någon av dessa metoder, forskning väl om dem. När du har samlat all information om alla dessa hårborttagning metoder, välj en som du tycker är det mest praktiska och prisvärda.

No comments:

Post a Comment