Saturday 4 February 2012

Flickor Pajama Party

Pajama parti är en tid att ha skitkul! Det är en av de få stunder av tonåren där tweens och tonåringar få njuta av sin väg, utan några begränsningar. Skvallra, makeovers, filmer och skräpmat är vad en flicka pyjamas parti är i allmänhet om! Men det finns många andra saker som kan hjälpa med att göra en flickor pyjamasbyxor part gunga. För att göra varje part en träff, ett par principiella måste hållas i åtanke alltid. För det första antalet gäster. Maten, underhållning och sova arrangemangen kring pyjamas part beror på antalet gäster. Också vara beredd på några objudna extra gäster som de inbjudna kan få en kompis tillsammans med dem. Följande är flickor pyjamas parti idéer för dig.
Flickor Pajama Party Ideas
Girls Pajama Invitations: Eftersom pyjamas part är ett informellt parti, behöver man inte hålla sig till de klassiska inbjudan format. Använd din kreativitet för att göra innovativa inbjudningar pyjamas part. En av de populära inbjudan pyjamas part korten är en kudde formad kort kan du göra dessa typ av kort hemma själv. Du även kan ladda ner en mall från Internet, det finns många färdiga slummer partier template exempel finns på nätet. Följande är några intressanta formuleringar som är lämpliga för en pyjamas part.
Formuleringar # 1, A pyjamas part skulle vara gudomlig!; Vi titta på roliga filmer, spela spel, äta popcorn och tårta. . ., För att du ska gå med oss ​​skulle vara bra!, Se dig på (datum), det är i mitt hus (gata), Har din mamma släppa av dig vid 7!; Pick är upp till 10 nästa dag, (Men din mamma kan vara försent!)
Formuleringen # 2, Ta med din kudde och sovsäck, och ansluta sig till oss för en kväll med magi och roligt!, Vi kommer inte att oroa sig för tiden eftersom.; Det är vår pyjamas natt!
Tilltugg och kuddkrig,, berättar historier till gryningen tidiga ljus!, Beauty tips och gör vårt hår,, talar om pojkar,, om bara mina föräldrar var inte kommer att vara där!; Bär din PJ's och ansluta sig till oss för en, Pajama Party!
Formulering # 3, Vi äter pizza, pop popcorn, och pojkarna kommer att förbjudas!; We'll för pizza, titta på film också,, och göra alla de saker som tjejer gillar att göra!; Som färg våra naglar och måla tårna, och stanna uppe hela natten som alla vet!
Flickor Pajama Partyspel: Spel är faktiskt inte behövs på en pyjamas parti, eftersom hälften av tiden tillbringas i fnitter och kuddkrig, och resterande hälft, sova! Men pyjamas sällskapsspel är ett säkert skott sätt att hålla varje barn underhöll, vilket också betyder mindre kaos! Ett klassiskt pyjamas partyspel passerar kudden. För att göra denna klassiska spelet mer intressant, fram en liten present till flickan som håller i kudden när musiken stannar. Men se till att varje flicka inte får en present! En annan intressant match är testet dina smaklökar spel. Som namnet antyder har deltagarna att smaka vissa livsmedel, fångsten är det deltagarna skall med förbundna ögon? Har olika livsmedel som milkshake, senapssås, te etc. för provningen. Flickan som erkänner den mesta maten, vinner. Läs mer på tonåring parter.
Mordgåtan är ett annat roligt tjejer pyjamasbyxor partyspel. För det här spelet, göra en chit av mördaren och resten av den mördade, gör flickorna plocka en. De är inte tänkt att avslöja sin identitet. När mördaren kommer över en mördad spelare, hon är tänkt att blinka till henne. Så snart som mördaren blinkningar, har den mördade personen att fastställa, dvs har att agera döda tills spelet slutar. Alla kan göra en anklagelse, men om deltagaren är fel, har även hon att vara död tills resten av spelet. Läs mer på partiernas idéer.
Flickor Pajama Party Mat Idéer: Värden för pyjamas parten måste ordna middag samt frukost inbjudna. Du behöver inte ha några exotiska rätter för en Pajama Party. Har olika typer av cookies och pizza serveras. Du kan också tjäna popcorn, kex och pretzels, speciellt om det är en film tema pyjamas part. Glass är förstås ett måste! Till frukost, kan du servera bacon, smörgåsar, kakor, fruktsallad etc. Se bara till att frukosten är frisk som en middag består i allmänhet av skräpmat. Läs mer på parti livsmedel.
Detta var all information du behöver för att vara värd för en gungande flickor pyjamas part. Flickor tenderar stanna i små grupper så se till att ingen av de inbjudna känna sig utanför. Lycka till!

No comments:

Post a Comment