Tuesday 28 February 2012

Flytande Vinylgolv

Ett flytande plastmatta kan installeras var som helst i ditt hem och på nästan alla ytor. I dagens tider vinylgolv har blivit ett ekonomiskt alternativ när det gäller golv är berörda. Det har använts i stor utsträckning som en praktisk och en överlevande golv alternativ. Plastgolv finns i olika former, såsom vinyl plattor, skivor och plank. Alla är tillgängliga i ett brett spektrum av färger, mönster och storlekar.
Installera en flytande Vinylgolv
Att sätta upp en flytande plastmatta kan verka som en oerhörd uppgift, men det är inte. Om du har vissa grundläggande kunskaper en liten layout av verktyg, kan du installera en flytande plastmatta på nolltid. Låt oss dela denna förklaring i till 4 delar. Se vinyl plankgolv.
Lägg Golv: Första förbereda i förväg de mått du skulle behöva. Uppskattning och identifiering av utrymme bör ges stor uppmärksamhet. Det är väldigt irriterande att köra ut material medan du är i mitten av golv. Gör i förväg planera golv i detalj. Att ge ut ett par minuter för layouten kommer att spara massor av tid senare. Även mätning av ett område för golv se att överväga urtag och ojämnheter i det området. Använd inte mellanslag försumma garderob eftersom de måste täcka också. Ett annat råd är att köpa 20% extra material. Detta görs för att se till att du har några extra källor och material om du behöver. Du kanske är intresserad av hur man lägga vinyl plattor?
Bestämma vilken typ av golv: Bestäm i förväg vilken undergolvet du vill använda. Det unika med ett flytande vinyl är i sitt anpassningsbar karaktär. Du kan installera ett flytande plastmatta på någon substrat inklusive betong, sub trägolv eller befintliga golv. Den vinyl flytande panel kan dölja några avvikelser i ditt befintliga golv. Eliminera eventuella bucklor eller klumpar innan du installerar en vinyl flytande panel. Du bör alltid kontrollera fukthalten i golvet området. Om du inte har en fuktmätare tillgängliga, placera en liten bit av vinyl flytande golv i önskat område och kontrollera efter 24 timmar. Om du hittar kupol kondens på vinyl panel, betyder det att vattenhalten är hög. Så som en försiktighetsåtgärd kan du fastställa plast hölje som diffusionsspärr mellan plattan och golvet.
Installera Våning: När du har gjort alla förberedelser för golv området, är det dags att installera flytande golv. Det är tillrådligt att lämna en spalt på 5 / 16 tum från väggen. Ta hjälp av trä eller plast distanser att upprätthålla erforderligt utrymme förrän du har installerat golvet. Utbyggnaden rummet är en viktig del av golvet installation, garanterar det att om golvet blir sväller, skulle det inte finnas några incidenter av trängsel eller förskjutning på golven. Starta om golvet från den yttersta punkten av dörren. Starta om den första raden med spåret sidan mot väggen, använd halv paneler som hjälper orsaka flytande effekter rad till rad. Använd små mängder trälim på panelen så att det fäster ordentligt på befintligt golv och knacka försiktigt paneler med en gummiklubba för att uppnå en smidig ny golvbeläggning. Om du installerar golv över ett stort område, en 3 / 8 tum gemensamt (två stycken gick trä) skall lämnas med varje 30 till 40 linjära fot. Använd en expansiv fogmassa att koppla ihop två plankor av golv när det behövs. Det rekommenderas att använda tätningsmedlet runt badrum och kök områden för att förhindra vatteninträngning. Ta en titt på installera vinylgolv.
Finish Up: att avsluta installationen av flytande plastmatta. Mät alltid bredden som behövs för den sista plankor för golv. Ta en hjälp av en sticksåg att dela upp plankorna till rätt bredd och eliminera dörröppning hack om det behövs. Låt inte någon gå på golvet det tar minst 24 timmar för att limmet torka. Sen rensa golvet från eventuellt skräp kvar från installationen och kontrollera alla skarvar för jämnhet. Läs även på golv målning vinyl.
Flytande Vinylgolv Installation Tips, Tillämpa en vinyl flytande golv i källaren eller badrum är en bra idé. , När du är på väg att börja installationen av flytande golv, måste du använda en isolering fuktspärr först om du har valt att ta bort det gamla golvet eller inte. , Kontrollera att du bestämmer fuktspärr korrekt. Om fuktspärr på rätt plats rummet inte kommer att utöka och krympa. Se bara till att säkra kanterna så att de inte välter eller lossna. ; Läs mer på:; Plastgolv: Hur man tar bort Plastgolv, Rengöring Vinyl kakel golv, installera flytande plastmatta är en enkel process, se bara till att du har alla rätt material och verktyg på plats.

No comments:

Post a Comment