Friday 24 February 2012

Taklisten fönsterbehandlingar

Medan remodeling ditt hus, beslutar om fönster behandlingar är en viktig uppgift. Det finns ett antal olika sätt att dekorera fönstren. Alla ni håller med om att ett riktigt dekorerade fönster omedelbart kommer att försköna rummet. Var det arbetar på fönsterkarmen och dörrar eller lägga till gardiner eller persienner, gör hela utövandet av fönsterdekoration en enorm skillnad i hur ditt rum ser ut. Dessa kan smart användas för att omvandla dina rum till önskad stil. Ett sådant fönster behandling som du kan överväga att ha är taklist fönster behandling. Taklisten fönster behandlingar erbjuder många valmöjligheter och ger en ganska titt till fönstret området. Här är mer om dessa intressanta idéer fönster behandling.
Vad är taklisten Fönster Behandling?; För de som inte känner till exakt vad "kornisch" är, här är svaret. Ett block typ ram eller gjutning ovanför fönsterkarmen kallas taklist. Bortsett från att användas på båda sidor av ett fönster, dessa används också för andra områden som väggar, valv eller toppen av en byggnad för att öka skönhet. Det material som används för kornischer i interiör utformning har en hel del alternativ jämfört med att i händelse av exteriörer. Detta är ett block som överlappar den övre delen av fönsterramen. Den är stängd från alla håll förvänta sig för botten.
Mått på fönster taklist, Vilka är de ideala måtten på en taklist? Nåväl, låt mig berätta att dimensionerna inte är fasta, kommer dessa olika beroende på storleken på ditt fönster, typ av fönster och fönster behandling stil du vill ha. Det är helt upp till dig att hur höga och breda taklisten måste vara. Vanligtvis sträcker 09:55 inches utåt från fönsterkarmen. Du kan gå för en bredare taklist beroende på draperierna du kommer att ha under taklisten styrelsen. Liksom för en gardin kan du ha 4-5 inches taklisten, men för gardin och valenser både du behöver en bredare taklist styrelse. Djupet eller höjden på en taklist styrelse kan variera från cirka ett till två inches. Även detta beror på samma faktorer som nämns ovan. Att ge en längre titt på dina fönster kan du få mer höjd. Taklisten kommer att utvidgas några inches bortom den horisontella längden i fönstret. Även här kan du göra ändringar ha större letar fönster. Låt oss gå vidare till veta om några taklisten idéer fönster behandling.
Taklisten Fönster behandling idéer, Flat trä taklisten fönster behandlingar är bland de mest populära typer. Dessa är enkla och bäst för rustika fönster behandlingar. En annan populär stil är den väv taklisten, Dessa har en klassisk titta och tjockt tyg, som täcker underlaget tätt medan detta är förberett. Grundmaterialet inte syns, bara tyget som används kommer att synas på hela gesimsen. Medan vissa väljer att ha en taklist matchande med gardiner några gå på en kontrast utseende. En fetstil taklisten i mörka färger, parad med en enkel vit gardin är säker på att är fantastisk. En annan idé för behandling taklisten fönster är att ha formad botten. Plain, rakt bottnar är inte en passe, men du kan välja den trendiga böjda och designer bottnar. Du kan ha krökt, zig-zag och andra symmetriska mönster som spänner över botten område i en taklist styrelse. Du kan också dekorera taklisten med spetsar och rosetter i färger komplimang med de valenser, gardiner och draperier.
Läs mer på:; Stora Fönster behandling idéer, Fönster behandling idéer för små Windows; Bay Persienner och markiser; Det var några fantastiska idéer om taklist fönster behandlingar. Du kan kolla in heminredning och inredningsbutiker veta mer om de olika sorterna i dessa. Se till att du koncentrerar dig på att ha ett helt paket som kommer att få komplimanger färger för att skapa en övergripande slutliga effekten.

No comments:

Post a Comment