Monday 13 February 2012

Cool frisyr för flickor med medium hår

Om du har medellångt hår, då är man mycket lycklig eftersom du kan forma håret på olika sätt. Det finns många coola medium frisyrer för flickor och om om du har tjocka eller tunna hår, det finns en frisyr som passar dig perfekt. När du vill förändra sättet du ser, då det bästa sättet att göra det är att ändra din frisyr. Medellånga frisyrer är inte alltför svårt att stil och här kommer vi att presentera några häftiga frisyrer för flickor med medelhög hår.
Poof frisyr med hästsvans
En av de bästa cool frisyr för flickor med medium hår är den främre poof with hästsvans. Det ser väldigt avslappnad och enkel och är bra för en avslappnad gör. För styling denna frisyr måste du börja med hår som inte är nytvättad. Detta beror på nytvättat hår är för silkeslen och kan inte hålla stilen. Så det är bäst att arbeta med hår som har tvättats en dag eller två tidigare.
Till att börja detta medium frisyr, först måste man ta en del av hår på framsidan av huvudet som är ungefär två inches djupt och håll den stadigt med vänster hand. Med höger hand, ta en bred tandad kam och tillbaka kamma detta segment av hår genom att passera snabbt genom håret 8 till 10 gånger. Snart kommer du att se håret krama upp och blir stela. Upprepa samma process med extra främre segment av hår tills du har så mycket hår pustade som önskat. Nu säkra retad främre delen av håret med två till tre hårnålar, och se till att hårnålar inte kommer ut. Nu blåser torrt resten av håret med en paddel borste och blowdryer och dra håret i en låg hästsvans med en klar plast band. Wrap en lång hårslinga runt klar plast och säkra med en annan bobby pin. Spritz frisyren med hårspray och huvudet kallt poof hästsvans frisyr är klar. Detta är en av de enkla frisyrer för medellångt hår.
Pressförloppet frisyren
Pressning ditt hår är en av de bästa cool frisyr för flickor med medellång hår och fungerar bra för dem med fint hår. För att få denna unika frisyr, först dimma håret med en förtjockning spray. Nu skrynkling 2 tum delar av håret med VECKARE kvarstad börjar så nära roten som möjligt. Håll VECKARE på plats under några sekunder, sedan flytta ner längden på håret. Crimp hela din kalufs, lämnar ut kronan området. När du är klar pressning ditt hår, reta din krusiga hår genom back-kamning lätt med en borste. Nu borste tillbaka den främre delen av håret och fäst med två hårnålar eller en glittrig klipp. Spritz några hårspray för att lägga glans och bli av med flyaways.
Bubble Pony
För att få en röd matta värdig medium frisyr som är hög i glamour och även lekfull, kan du prova den sexiga bubblan ponny. Detta är en av de mest bohemiska cool frisyr för flickor med medelhög hår. För att få denna look första schampo och villkor håret med en Volumizing schampo och balsam. Sen föna håret med hjälp av en fön och paddla borste. När ditt hår har blåsa dryed, tillämpa en god kvalitet texturering kräm genom ditt hår och slick tillbaka håret i en hög hästsvans. Säkra ponny svans med tydlig gummiband. Reta ponny med en rattail kam att ge ponnyn mer volym och kropp. Nu knyta ett elastiskt band i mitten av hästsvansen och vira en annan gummiband 3 inches från ändarna. Med rattail kam, för att retas hår i mellan elastiska band skapar bubblan formen. Spritz frisyren med en hårspray så att det har under en längre tid.
Dessa var några häftiga frisyrer för flickor med medelhög hår. Dessa frisyrer ser bäst med tydliga brunbrända hud med Smoky ögon smink och en blek eller naken läppstift. Också prova olika hår accessoarer för kvinnor att ge din frisyr mer glans. Experimentera med ditt hår och du är säker att komma ut med några häftiga frisyrer själv.

No comments:

Post a Comment