Sunday 5 February 2012

Kortspel för barn

Kids uttråkad när du ber dem vara i hemmet under varma sommardagar eller regniga eftermiddagar. Men du kan lära dem spela enklare kortspel och hålla dem upptagna. Kortspel är roliga och uppskattas av alla åldersgrupper. Kort spel för barn är ganska enkelt att spela, utan krångliga regler. Så, är du redo att lära din barnen lite fina kort games? Så här är några kortspel för barn att spela hemma.
Bästa kort spel för barn
Old Maid, Old Maid är ett gammalt kortspel som hör till syndabock spel. Syndabock spel är inget annat än kortspel där spelarna måste undvika att få ett särskilt kort. I det här spelet har spelarna att undvika att få Old Maid kortet, som är en drottning kort. Detta spel kan spelas med 2 till 8 spelare. Mer antalet spelare mer det roliga i det här spelet. Innan du spelar detta spel, bort tre drottningar från däck på 52. Drottningen som finns kvar är den gamla Maid. Nu, blanda cards properly, välj en återförsäljare och be honom / henne att dela ut kort bland spelarna, jämnt. Varje spelare håller korten i sina händer och kasta korten som bildar par. Till exempel 5 av hjärta och 5 i spade. Läs mer på spelkort.
Nu startar spelet medsols, dvs från vänster om given. Given kommer att hålla sina kort, nedåtvända och be spelaren till hans / hennes vänstra välja ett kort slumpmässigt. Om detta plockade kort formulär ett par med något av korten, får spelaren lägga paret ner. Då han / hon har för att dra ett kort från en återförsäljare. Om kortet inte passar, då spelet fortsätter med nästa par spelare. Likaså par måste läggas ner och spelet slutar när Old Maid är det enda kort kvar i spelet. Spelaren med de Old Maid i handen förlorar.
Lägg in korten, det är ett av de spel matematik kort för barn som kan bidra till att förbättra det aritmetiska färdigheter av barnen. Använd en 52 kort däck för detta kortspel och du kan ta bort drottningar, kungar och knektar för att minska de svårigheter i spelet. Det här spelet kan spelas av två eller fler än två spelare. Dela ut korten jämnt mellan spelarna. Then varje person håller högen av sina kort på bordet. Korten bör nedåt på bordet. Då varje person ska dra ett kort ur sin hög och placera den på bordet, mitt emot kort upp. Nu har varje spelare att ta reda på summan av de dragna kort på bordet. Den spelare som först skriker ut den rätta summan, vinner omgången och håller korten. Spelet fortsatte vidare och slutar när en spelare förvärvar alla kort.
The Pig, gris är en mycket rolig kortspel som omfattar såväl barn och vuxna. Att spela detta spel först ta bort fyra kort från leken på 52, så att de fyra kort tillhör en benämning. Säg, gör en uppsättning av alla 4s eller alla Queens. Denna uppsättning av fyra kort ska vara lika med antalet spelare. Så, om 4 spelare spelar så blir det totalt 16 kort tillsammans med en uppsättning 4 kort som kan vara 4 kungar, 4 ess, 4 knektar och 4 damer. Blanda dessa kort ordentligt, välja en återförsäljare och behandla dem bland spelarna, så att varje spelare har fyra kort i sina händer.
Målet med spelet är att göra en uppsättning av 4 liknande kort (någon av de uppsättningar som var gjorda i början av spelet) eller inte vara den sista som märker att någon annan spelare har gjort uppsättningen. Nu startar spelet så här. Varje spelare väljer ett kort som han / hon vill att passera. Varje spelare kommer att hålla detta kort till sin vänster och samtidigt plocka upp kortet placeras på hans / hennes rättighet. Spelet fortsätter så här och slutar när en aktör framgångsrikt har en uppsättning av fyra kort, sätter ett finger på näsan och stoppar passerar kort. Nu ska de andra spelarna omedelbart stoppa förbi kort och ska sätta fingrarna på näsan. Den sista att inse att spelet har avslutats är en gris!
Läs mer på:; En spelare kort spel för barn, Fun Kortspel, kortspel för två; Det finns otaliga roliga kortspel för barn och dessa var några av de populära. Så vad väntar d Lära dessa kortspel och tycker om att spela dem med dina barn. Lycka till!

No comments:

Post a Comment