Thursday 23 February 2012

Lätt sminkningar

Det finns flera skäl bakom varför kvinnor bär smink. För det första använder de smink för att öka deras naturliga skönhet och för att verka mer lockande för män. För det andra ökar makeup deras förtroende, eftersom de ser sitt bästa när du bär den. Och slutligen, kanske det viktigaste av allt, rätt makeup kan göra vilken kvinna som helst att se yngre av år. Så, kanske oavsett vilket ditt skäl för att bära smink, låt mig säga dig en sak, att tillämpa makeup är en konst, som måste läras genom träning. Självklart, om du får några praktiska tips på lätt makeup ser ut, då jobbet kan bli ganska lätt. Nedan finns några användbara och kreativa idéer för att nå detta oskyldiga naturlig look, vilket är idealiskt för dagen, liksom på att få ett klassiskt utseende, som du kan bära till en fest på kvällen. Läs mer på ögonmakeup.
Lätt sminkningar
Naturliga utseende
Steg 1: Rengör ansiktet noga och använda en god kvalitet fuktkräm med solskydd. Nu tillämpa concealer på huden områden som är något mörkare än andra, till exempel under ögonen eller på huden områden med fläckar, mörka fläckar, etc. Du kan antingen ansöka concealer med fingrarna eller du kan använda en makeup svamp, beroende av de två du hittar bekvämt. Applicera därefter puder på huden. Slutligen tar antingen bronzer eller rouge och tillämpa det på dina kinder. Det bästa sättet att tillämpa dem är att le först och sedan tillämpa dessa från mitten av kinden, i sidled upp mot ytterkanten av ögat. För att få en sådan naturlig, lätt makeup stilar, kom ihåg att hålla rouge eller bronzer ljus.
Steg 2, Nu när huden smink är gjort, så går vi vidare för att göra ögonmakeup med dessa enkla tips ögonmakeup. Börja med att lägga ett ljus skugga skugga öga på din övre ögonlocket. Nu lägga en mörkare skugga på ögongloben området och även området något över den. Applicera därefter ett tunt eyeliner på övre ögonfransarna. Böja fransarna med en ögonfransböjare och tillämpa sist mascara. Läs mer på eyeliner tekniker.
Steg 3, Det sista steget för att uppnå denna naturliga och mest lätt makeup ser är att tillämpa en ljus skugga läppstift och sätta ett läppglans på det.
Läs mer på:; Natural makeup, naturlig makeup-tips, klassiskt utseende
Steg 1: För att få denna klassiska, lätt makeup ser, börja med att rengöra ansiktet och tillämpa fuktkräm. Nu gäller concealer under ögonen och på andra problemområden i ansiktet. Applicera därefter grunden, helst med en svamp. Se till att grunden är appliceras jämnt på ansiktet. Slutligen applicera rouge med samma förfarande som ovan. Läs mer om bästa foundation makeup.
Steg 2, tillämpning ögonmakeup är korrekt mycket nödvändigt för att få det klassiska, sofistikerat utseende. För detta bör du ha ögonskuggor av lätta, medeltunga och mörka tonen i samma färg. Börja med att lägga den ljusare tonen på hela övre ögonlocket område. Applicera medium tonen på ögongloben området och mörkare ton, precis under ögonbrynet. Blanda alla tre ögonskuggor fint med en borste. Applicera därefter ett tunt eyeliner över din övre ögonfransar, med linje som sträcker sig något utanför ytterkanten av ögat. Smörj också liner till de nedre fransarna också. Håll eyeliner tunn för att få den perfekta klassiska look. Följa upp detta med curling fransarna och applicera mascara som vanligt. Läs mer om ansökan ögonskugga.
Steg 3, innan så att du på några enkla smink idéer för läppar, här är ett mycket viktigt tips på att få den perfekta läppar, och det är att alltid hålla dem fuktad och mjuk genom regelbunden peeling och tillämpning av läppbalsam. Om dina läppar är mjuka, läpp fyll ser ännu bra. Börja läpp makeup med tillämpning av en läppenna eller en läppenna i ytterkanterna av läppar, med särskild uppmärksamhet på hörnen. Applicera därefter läppstiftet. För att få en ännu läppstift, placera en vävnad i mellan dina läppar och tryck försiktigt. Efteråt gäller läppstift igen och följ upp det med ett läppglans.
Läs mer på:; Evening sminkningar, Make Up Skönhet Tips, Det enkla sminkningar som nämns här kan uppnås inom nolltid. Det är dock perfekt makeup inte det enda som kommer att förstärka din skönhet. Ett leende, flirta ögon och en positiv attityd är lika viktigt att bli en super diva!

No comments:

Post a Comment