Wednesday 8 February 2012

Walk in shower Idéer

Vare sig du planerar ett badrum remodeling eller en hel nytt badrum, en promenad i duschen aldrig misslyckas med att förbättra skönheten i ditt badrum. Beroende på storleken på badrummet låt oss kasta in några gå i duschen idéer att lägga till faktorn av skönhet, komfort och också öka värdet på ditt badrum.
Vandra i duschen ger gott om utrymme och avskildhet på samma gång. Försök att tänka på en sluten dusch i din vandring i duschen idéer listan. Människor som föredrar naturliga ljuset i sina badrum kan lägga små rutor som har ogenomskinlig glasögon. Du kan även välja en hel dusch dörr med ogenomskinligt glas som också är ett bra alternativ för att ge avskildhet.
Badrum Walk in shower lärdomshistoria; När du letar efter promenad i idéer dusch design, vill du något som inte bör upprepas. Du ska ta hand om din integritet, utrymme och samtidigt en härlig badupplevelse. Nedanstående är några av de bästa promenad i duschen idéer.
Spa Badrum Dusch: Om du har ett stort badrum försöka planera en tydlig inhägnad glas dusch som är möblerat med flera kroppen sprejer och en kalksten bänk. Du kan ha ett glasfönster som fyller ditt badrum med dagsljus. För golv och väggar kan du välja bruna mosaik som delas av en gräns svart kakel. Se till att ha en vägg nisch som är användbar för bad produkter.
Hörndusch: En hörndusch passar bra om du har ett stort badrum. En tydlig glasdörr och vackert glas täckt fönstren göra badrummet området starkt upplyst. För badrum inredning har en inbyggd bänk en vägg nisch för alla dina välbefinnande produkter och även en duschvägg för privatlivet. Duschutrymmet ska passa i hörnet vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att ha en perfekt bad. Välj ljusa plattor och se till att de matchar gardinerna att skapa din egen spa effekt.
Kalksten Kakel Dusch: Det är old school men klassiker. Det finns många duschar kranar i kalksten kakel dusch showcase. En brun pall i badrummet med lite ljus badrum mönster på väggen läggs attraktioner som ger en lugnande effekt. En mur skiljer duschen från badkaret.
Doorless Dusch: Doorless duschar levereras med en justerbar höjd. Du kan använda en regnskur att ha en droppande bad erfarenhet. Välj olika färg mosaikplattor att göra det den vackraste delen av ditt hem. Välj tema fyrkantiga plattor lägga till olika ihopkoppling av kakel, och fyrkantiga sänkor för badrum golv. Du kan också placera en del växter att lägga till en naturlig effekt till ditt badrum.
Privat Getaway: En promenad i duschvägg kan ibland ge dig den personliga integriteten behöver du även i ett trångt hem. Ha en bänk dusch kakel som kan användas för sittplatser och drömmer. För dusch kakel använda vit med grå och blå effekter för att komplettera badrummet färg. You kan använda naturliga variationer som dessa att lägga stil och en annan effekt till ditt badrum.
Doorless Walk in shower Idéer, Doorless promenad i duschar är utformade för att tillägga att extra utrymme i ditt badrum utan att ha glas och väggar. Anledningen till att detta begrepp blir populärt är på grund av den våta rum eller spa effekt som den ger till ditt badrum. Du måste dock tänka på följande punkter i åtanke så att du vandrar i duschen visar sig precis så som det är tänkt att vara. , Duschmunstycken och dränering är de två viktigaste aspekterna av doorless duschar som kräver god branschpraxis. ; Se till att din dusch är placerad bort från väggen nisch eller trä skåp badrum som finns i ditt badrum. Ditt badrum golv bör tratten vattnet nedanför duschen för att undvika en översvämning. , Gå på duschar i allmänhet konstruerade för att ha den blöta effekt. Så se till vägg och golv är täckta med badrum keramiska plattor, sten, teak eller någon vattentät lösning så att fukt från vattnet inte tränga igenom väggar och tak. , Sedan promenad i duschen planer kräver detaljerade VVS-och verkstadsindustrin kan det kosta mer. Om du planerar att ha doorless dusch detta kan spara lite pengar. Men du måste se till att konstruktionen är gjord av en professionell som vet och förstår god dränering och våtrum teknik. , A doorless dusch är ett bra alternativ för äldre och barn. Se till att du aldrig göra ett förhöjt golv bricka i duschen. Om du gör det du kommer att förstöra hela konceptet med en doorless dusch. ; Så, var dessa allt om badrum promenad i duschen idéer. Jag avslutar denna artikel med att säga att gå i duschen är en dyr, men trendiga investering som gör ditt badrum ser ut en på miljonen.

No comments:

Post a Comment