Saturday 25 February 2012

Kuvert Etikett

När du organiserar ett bröllop eller en formell middag, måste du följa rätt kuvertet etikett när du skickar ut dina inbjudningar. Om du inte gör så att du kan sluta med att stöta bort din gäst som kanske inte accepterar din inbjudan. Om du är värd en personalfest så ska du se till att du behandla alla gäster i den officiella bjuda på rätt sätt för att undvika obehag senare. Här är några viktiga riktlinjer som du bör följa för kuvert etikett.
Bröllop Kuvert Etikett
Ett bröllop är en mycket glad och livet förändras händelse i varje människas liv och det är mycket beskatta att organisera ett bröllop. Om du använder sig av en professionell bröllop planerare är det bäst att du ger henne listan över gäster som skall bjudas in till bröllopsfesten. Diskutera med bröllop planerare på det sätt du vill att gästerna ska behandlas i inbjudningar, om du vill undvika missöden. Om å andra sidan du hanterar inbjudningar del själv då du bör hålla några saker i åtanke. Mer om bröllop Etiquettes.
Den bröllopsinbjudan består i allmänhet av en inre kuvertet och ett ytterkuvert. Det yttre kuvertet skall vara handskriven. Du kan skriva ut dem själv om du har en fin handstil eller så kan du få det skrivet i kalligrafi. Adressen ska centreras snyggt med det fullständiga namnet på gästen tillsammans med adressen. Undvik att använda förkortningar och initialer och skriva ut det fullständiga namnet på gästen. Avsändaradressen ska inte tryckas på denna sida av kuvertet utan bör tryckas på fliksidan av kuvertet. Alltid adress din gäst med sitt formella namn och undvik att använda smeknamn. Till exempel inte använda Alex för Alexandria och Bob för Robert. Om titeln använda rätt en som fröken, herr, fru, och Dr Om du skickar inbjuder till en domare, präster, politiker eller militär användning fullt ut och lämpliga titlar som hedervärda, pastor, senator, Löjtnant etc.
Kuvert Etikett för att ta itu Couples
CouplesEnvelope Adress, Gift CouplesMr. och Mrs John Baker, ogifta par, som inte bor togetherMiss Alexandra Jones, Ogifta par, som bor togetherMiss Alexandra Baker, Gerald Wilson, gift par; hon höll ogift nameMrs. Amanda Baker och Gerald Wilson, Gift par, båda är doctorsDoctor Amanda Baker och doktor Gerald Wilson, Gift par, hon har en yrkestitel, gör han notDoctor Amanda Wilson och Gerald Wilson, homosexuella par, lista dem i alfabetisk ordning ; av förra nameMr George Davis, Robert Madison
Kuvert Etikett för att ta itu enstaka gäster
Singel GuestEnvelope Adress, Ogifta FemaleMs. Alexandra Baker, Skild Kvinna, hålls gift nameMs. Alexandra Wilson, änka / änkling FemaleMrs. Alexandra Wilson
Business Kuvert Etikett
Du bör behandla verksamheten kuvertet på rätt sätt om du vill göra ett gott intryck. Namnet på gästen ska vara handskrivna i en prydlig handstil och adressen kan skrivas på ett professionellt typsnitt. Kontrollera att du har tagit upp gästen med relevant rubrik och dubbelkolla mottagarens namn för stavning. Du bör också omfatta returadress längst upp till vänster på kuvertet. Läs mer på; Etikett för att ta itu Inbjudningkort, hur man ska hantera Inbjudningkort, Dinner Party inbjudan formulering, formell inbjudan formulering, Det var några kuvert etikett för både ett bröllop och ett företagsevenemang. Med rätt att ta itu med kuvert etikett du är säker på att få accepter för ditt evenemang.

No comments:

Post a Comment