Monday 13 February 2012

Wrist Piercing

Wrist piercingen är en slags piercing som sker genom ytan på handleden. Det tillhör den kategorin som skär genom ytan. Smycken placeras i den del av kroppen som ständigt rör sig, fastnar på kläderna och blir irriterad lätt. Detta ökar graden av avstötning och migration av ytan handleden piercing.
Du måste använda en speciell typ av smycken för att minimera risken för piercing avslag och migration. Surface barer och skivstänger kan användas som handled piercing smycken. De är oftast gjorda av flexibelt material som teflon, och därmed kan användas under en ganska lång tid. Handleden piercing smycken som är gjorda av titan och utan nickel som rekommenderas för initial användning eftersom det inte irriterar huden kring piercingen.
Wrist Piercing arbetsordningen
Ta en piercing bord och placera din hand ner på den. Ta bort hår från huden där du vill ha piercing. Använd korrekt rakning verktyg för hårborttagning. Rengör området med tvål och vatten eller desinfektionsmedel. God hygien är mycket viktigt vid handleden piercingar så många vener och artärer passerar handleden. Ta en hud klämma och ta tag i handleden med det. Nyp ihop huden och greppa överskottet av slack. Detta kommer att göra piercing lite mindre smärtsam och mer lätt.
Markera platsen på varje sida av de fastsatta huden. Se till att prickarna är markerade lika på varje sida av huden. Med huden klämma på, stick hål på huden med en steriliserad nål. Sätt in smycken i piercade huden. Du kan göra uppgiften smycken införandet ännu enklare genom att helt enkelt fästa smycken på baksidan av nålen. Många föredrar att använda en skivstång för att infoga i handleden piercing. Cap staven på ena sidan med skruven på bollarna. Återigen desinficera området och täck den med ett bandage för att skydda den från bakterier och vatten.
Wrist Piercing Eftervård
Efter ett par veckor, börjar kanterna på förbandet curling upp. Detta är den tid när du behöver ta bandage ut. Piercingen såret är fortfarande i läkningsfasen. Förekomsten av lämpliga villkor kommer att påskynda läkningsprocessen. Du måste hålla den genomborrade huden torr och ren. Det har redan nämnt att hygien är av yttersta vikt vid handleden piercing. Du bör rengöra området piercing med en hög kvalitet antiseptisk tvål minst två gånger om dagen. Blötlägg genomborrat regionen i ljummet saltlösning i ca 3 minuter varje dag. Värmen från lösningen kommer att förbättra blodflödet i den regionen. Detta kommer i sin tur ger helande området med välbehövlig näring. Med andra ord kommer varmt saltvatten påskynda läkningsprocessen. Onödigt att nämna, bör du äta hälsosamt för att läka såret snabbt.
Läs mer på:; Effekter av Body piercingar, olika typer av organ piercingar, du kan hitta handled piercing hörn i köpcentra och butiker tatuering. Microdermal handled piercing är också möjligt. Det är alltid tryggt att få handleden piercing gjort av en professionell. Handleden piercing kostnaden kan variera från plats till plats. Det beror också på erfarenheter från de professionella i stor utsträckning. Därför samlar all tänkbar information om handleden piercing i din ort. Gå till professionella som är väl erfarna och avgifter jämförelsevis mindre. Följ alla anvisningar och förslag om handleden piercing eftervård att återhämta snabbt från såret. Denna speciella typ av piercing är det senaste modet, och det är säkert att du tar tag i ögonglober och njuta av all uppmärksamhet öste på dig.

No comments:

Post a Comment