Friday 17 February 2012

Manikyr och Pedikyr

Manikyr och pedikyr är en behandling för dina naglar av dina händer och fötter. Manikyr och pedikyr ger dig en storslagen känsla av att man inte riktigt kan förklara. Kanske för att vi tenderar att försumma våra naglar ofta och manikyr och pedikyr är ett sätt att skämma bort dem. Manikyr och pedikyr är inte bara begränsat till rättvisare kön skönhet regim. Många män besök alltför nagelsalongen och få sina naglar in och formas. Jo, kvinnor älskar att se män med snyggt och prydligt naglar som är i form och inte de dem som har brutit, oformliga och smutsiga naglar. Och av uppenbara skäl, kan man unna inte spendera sina räkningar varje månad att få en professionell manikyr och pedikyr gjort. Så lösningen är att lära sig några enkla sätt att göra manikyr och pedikyr hemma.
Hem Manikyr och Pedikyr
Manikyr och pedikyr i hemmet kan inte ge dig den perfekta naglar i skönhetssalongen första par gånger. Men med regelbunden träning kommer du också att bli ett proffs för att uppnå den perfekta naglar. Du kan prova manikyr och pedikyr på en pyjamas fest eller mysa med din älskade en putsning naglar och leker med sina sinnen. Eller kanske bara få dina naglar att se snygga, snyggt och friska. Följ bara dessa hemma manikyr och pedikyr tips för att uppnå avundsvärda naglar. Du kan läsa mer om skönhet tips.
Så innan vi börjar med vårt hem manikyr och pedikyr tips, låt oss få vår manikyr och pedikyr utrustning klar. Med detta menar jag inte sätta salong som hi-tech manikyr och pedikyr utrustning, men enkla saker för en skönhet terapi hemma. Du behöver:; Ett paket bomullstussar, En flaska nagellacksremover, en nagelfil eller en sax, en spik trimmer, A Cuticle Remover, en flaska av din favorit nagellack, 2 tå separatorer, Ett paket pappershanddukar, ta bort nagellack
Du har alla dina manikyr och pedikyr utrustning redo, så låter börja med nagellack bort. Du måste ta en bomullstuss och doppa den i nagellacksremover. Nu gnugga bomullstuss på fingret tills nagellack tas bort helt och hållet avslöja ditt sanna nagellack. Kom ihåg att använda nagellacksremover sparsamt eftersom det ytterst är torkning och kan skada nageln och nagelbanden.
Du kan läsa mer om hur du manikyr naglar i de artiklar:; Manikyr för naturliga naglar, hemgjord Manikyr, DIY tips för franska pedikyr och manikyr, Cuticle bort, innan du planerar att ta bort nagelbanden, se till att du doppar fingertopparna i varmt vanligt vatten. Inte doppa naglarna i vatten i mer än 3 minuter. Nagelbanden är mjuka huden längst ner på nageln där nageln brosk och hud möts. Det hjälper att ansluta dina naglar och hud utan att du behöver känna smärta. Som spik växer, sträcker nagelband tillsammans med den. Du kan använda en Cuticle Remover för att ta bort nagelbanden eller så kan du även driva nagelbanden ner med naglarna. Detta avlägsnande av nagelband hjälper nageln att växa och främjar en hälsosam naglar.
Du kan läsa mer om hur man tar hand om nagelbanden i artiklar med anknytning till nagelbanden vård:; Cuticle Oil, Nagelbandskräm, Cuticle infektion, Naglar Trimning, Det bästa sättet att klippa naglar är efter ett bad eller att blötlägga dem i varmt vatten för 3 till 4 minuter. Detta kommer att mjuka upp naglar och bli lätt att skära. Du bör använda sax för att omforma eller förkorta dina naglar. Det ger bättre form för att naglarna än nagelfil. Du måste använda spik Clippers att trimma dina tånaglar. Fil de grova kanterna på nageln yta genom att flytta Uppgiftslämnaren i en riktning. Du måste väl dina naglar och ge dem en ordentlig form.
Du kan läsa mer på franska nail art i artikeln fransk manikyr hemma.
Peeling och mjukgörande, du måste massera dina händer, armar, ben och fötter när du sätter dig ner för manikyr och pedikyr. Du bör skölja händerna och använd en pimpsten för att ta bort död hud, grov områden och förhårdnader under fötterna. Du måste använda en tjock återfuktande handkräm på händerna och en fot kräm på fötterna för att jämna grov torr hud och läka spruckna fötter. Du kan läsa mer på hudfjällning.
Nagellack, När du är klar med alla stegen ovan måste du polera naglarna med en spik färg. Du måste polera naglarna i lager och få tid att torka pälsen. Du måste först ett tillämpa ett lager bas, sedan två lager av färg lack och slutligen ett överlack. Om du har sköra naglar, kan du tillämpa en eller två lager ås fyllning nagellack på nageln istället för grundfärg. Detta följer två lager nagellack och sedan ett överlack för blank och glänsande naglar.
Detta var ett enkelt sätt att göra manikyr och pedikyr hemma. Nails skydda dina fingrar och du måste ta bra nagelvård precis som hårvård. Friska, vackra och långa naglar är ett tecken på god hälsa och hygien. Jag hoppas att denna artikel på manikyr och pedikyr hjälper dig att få salong gillar perfekta naglar hemma.

No comments:

Post a Comment