Friday 17 February 2012

Slarvig knut: Hur man gör en slarvig knut

Den svårbedömda bulle är en av den perfekta updo frisyrer som passar nästan alla tillfällen. Oavsett om du är i gymnasiet, eller gå till balen, eller är ute för en middag, eller åkte till en stor händelse, det är en en samlad lösning för alla omständigheter. Det är lätt att göra (eftersom det är rörigt, och du behöver inte vara perfekt med det). I själva verket inte bara är svaret på din frisyr elände för olika tillfällen, är det bästa sättet att hantera en dålig hår dag. Trendig och elegant, elegant och sofistikerad, du kan bara inte gå fel med slarvig knut. Presenteras här en guide om hur man gör en slarvig knut, för lång och lockigt hår.
Slarvig knut: Hur göra en slarvig knut för långt hår
Den svårbedömda bulle frisyr fungerar bäst för dem som har hår som är axellångt eller längre. De med kortare hår kanske kan skapa en slarvig knut med hjälp av ett hårstrå råtta. Ta en titt på det här steg för steg guide om hur man gör en slarvig knut. , Börja med vanligt schampo och konditionering rutin. Handduk torka håret. , Ta en liten mängd uträtning hårgelé och tillämpa det hela, från roten till toppen av ditt hår. Kör dina fingrar genom ditt hår så att gelen fördelas jämnt. , Nu föning håret med medium värme, genom att ta fyra-tums hår sektioner och håll hårtork ungefär 3-4 inches bort från ditt hår. Räta ut ditt hår med denna process. För vissa hjälp med detta steg läsa hur man föna håret rakt. , Om du har en frans, skilja den från resten av håret. Kamma alla håret bakåt. Jämna håret med händerna, och tillämpar en icke-aerosol hårspray på kronan. Återigen, borsta håret och lindra den. ; Böja sig ner så att alla dina hår är vänt framåt. Använd en paddel borste och samla in alla håret, knyta den till en hög hästsvans om du vill ha en hög slarvig knut, eller i nacken på nacken om du vill ha en lägre slarvig knut. För en lägre slarvig knut behöver du vända inte håret framåt och samla det i en hästsvans. Bara gör det på korrekt sätt. Använd en elastisk som matchar din hårfärg. Jämna ut alla ojämnheter som kan ha bildats på kronan med handen eller med hjälp av borste. Men gör inte ponny svans tight. Lämna en liten "poff" runt på kronan och runt för att ge håret mer volym och uppnå den perfekta slarvig knut. ; Stanna i samma position, och fläkt ur håret i alla riktningar, så att det är som en fontän. , Håll i mitten av fontänen, och börja snurra håret slutar runt centrum, i medsols riktning. , Fortsätt att göra detta, förrän allt ditt hår är gömd i och kring bulle. Kom ihåg att BUN skall knytas löst. ; Säkra bulle i stället, med hjälp av stift. Tease rullen något, så att det visas mer omfattande. , Nu kör fingrarna genom håret på din krona, så att det lätt lossas från resåren. Detta lägger även textur till det övergripande utseendet. , Använd en tunn, svart pannband tre inches bort från ditt hår linje. Använd en andra två inches bort från den första. Använd en mörkare hår band för ljust hår och en ljusare hår band för mörkt hår. ; Slutligen, om du alltid velat hålla håret i en knut med ett hårstrå pinne, nu är det dags att genomborra en genom din bulle för den slutliga effekten. , Din lugg kan titulera antingen i en vågig sätt, eller raka, beroende på ditt val. ; Slarvig knut: Hur göra en slarvig knut för lockigt hår
För dem som har långt, lockigt hår, som behandlar den med kan ibland vara svårt. Ett bra sätt att styla det då, är slarvig knut frisyr. Det är snabbt, och besparar er besväret att räta den så att den är lätthanterlig. Plus, sätter det din lockigt hår till en fördel, eftersom dessa röriga updos look "stökigare" när stylade med lockigt hår. Kom bara ihåg, håret ska vara helt torr när du provar detta frisyr på lockigt hår. ; Lätt borsta håret. Gör det inte kraftfullt som det naturliga lockar då blir burrigt och ser dåligt. , Bind upp den i en hästsvans med en elastisk, antingen högre eller lägre beroende på ditt val. , Återigen, böja sig ner och skapa håret fontänen. Twist det löst runt resåren. , Fäst med stift, och använda en hårspray för att hålla den på plats. ; Lossa några lockar från din krona för att rama in ansiktet. , Slutligen shoppa med några intressanta hår tillbehör. Prova några söta fjäril klipp, eller någon annan intressant formad färgglada klipp runt omkretsen av din bulle. ; Sport en slarvig knut, var du vill, när du vill. Som jag sa innan, du bara inte kan gå fel, inte när du nu vet hur man gör en slarvig knut.

No comments:

Post a Comment