Friday 24 February 2012

Asbest Tile borttagning - Gör det själv

Vanligtvis var användning av asbest plattor på modet före 1980-talet, eftersom de är hållbara och brandsäkra. Men vid den tidpunkten visste ingen att det finns hälsoproblemen asbest och ta bort dem är en försiktig uppgift. Om du har asbest kakel i ditt hus, bör du inte ta det väldigt lätt. Inandning av asbest orsakar mesoteliom och lungcancer, och därför ordentlig vård bör vidtas under asbest kakel borttagningen.
Nu, innan du får veta hur du tar bort asbest, måste du bestämma om du vill anställa en erfaren asbest entreprenör eller inte. För att spara lite pengar och tid på asbest kakel avlägsnande, göra det själv och informera Hälsovårdsnämnden eller asbest kontrollprogrammet. Även detta försiktighetsåtgärd tas på grund av farorna med kakel asbest golvet. När vi kom före asbest krav kakel avlägsnande ur vägen, låt oss lära känna hela processen, ända från försiktighetsprincipen metoder till de städa upp efteråt.
Asbest Tile borttagning - Gör det själv Instruktioner
Om du tar väl hand om din asbest plattor, de är helt säkra. Men när de vänder smulig, det är då man ska besluta om asbest kakel borttagning. Överhettning, för mycket vatten-skadade, vittrade och gamla plattor kan låta dammet lossnat från plattorna. Det är därför, medan du tar bort kakel, du måste se till att du inte bryter dem. Så låt oss se stegen av asbest kakel avlägsnande, gör det själv med stor omsorg. , Ta ut alla möbler, tapeter, hyllor eller något annat flyttbart föremål från det rum, där du kommer att arbeta. Sprid plastfolie och säkra alla saker som inte kan avlägsnas med tejp. , Täta öppningar, dörrar, stäng fönstren, slå av luftkonditionering och värmare med plast och tejp. Bara hålla ett farstun öppen (men täckt med plastfolie). ; Bär 2 engångsoverall köpts från varje hem förbättring butik. Sätt gummihandskar och skyddsglasögon på till slutet av projektet. För att täcka ansiktet, andningsskydd som är HEPA-filtreras eller har en N-100, P-100 eller R-100 NIOSH betyg. , Återigen är asbest kakel bort mycket farliga, så gör ditt beslut noga innan du gör det själv. Ha alltid skyddsutrustning på och hålla huden täckas helt. , Ta tensid (ändrad) vatten till väta plattorna, eftersom det kommer njuta av asbest. När du gör det kommer du inte vara i fara för inandning av asbest. ; För asbest kakel avlägsnande, göra det själv, med hjälp av en hammare och spackel är perfekt. Runt kanterna, försiktigt bända kakel, som brutna plattor kan släppa mer fibrer. ; Behåll gamla plattor i lådor, som har fodrade med plast för att förhindra exponering för asbest. För att ta bort limmet, undvika användning av en slipmaskin, eftersom det kommer att störa asbestfibrer. Du kan använda den ändrade vatten för att avlägsna lim. ; Torka av rutorna med en fuktig trasa från alla sidor som har gamla plattor, tätning med tejp och ta dem ut ur rummet. , En av de viktigaste bort asbest kakel tips är att disponera plastfolie som du använde för att försegla allt i rummet, placera dem i sopsäckar och förslut dem också. Din disponibla kostym kommer också att behöva tätas som plastfolie. , Ta en dusch direkt efter du är klar. Tvätta håret och kroppen ordentligt. Detta kommer att säkerställa att du tar bort alla återstående fibrer. ; Dessa var stegen för asbest kakel borttagning. Gör det själv eller begära en licensierad entreprenör asbest, valet är ditt. När du är klar med asbest kakel bort, kontakta sopor service i ditt område och fråga vart man ska disponera soppåsar och kartonger som innehåller asbest. Som diskuterats tidigare, ta inte denna uppgift som en mindre hem förbättring projekt, vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder och följ instruktionerna ovan.

No comments:

Post a Comment