Saturday 11 February 2012

Papper årsdagen gåvor

Årsdagar är en symbol för engagemang och kärlek, inte bara markerar slutet på ett år, men det markerar också ett år av kamratskap. Ingen tvekan alla bröllopsdagar är speciella, men de första bröllopsdag har sin egen charm! Efter allt är det ett helt år med någon man älskar, en underbar och magisk år! Precis som året ska den första jubileumsfest gåva också bra! Det finns två typer av gåvor bröllopsdag, är en modern gåvor och andra traditionella bröllopsgåva. Varje år ges en traditionell och modern material, en förväntas ge gåvor beroende gjorda av denna specifika material. Som till exempel för första året, materialen är papper eller plast, papper som den traditionella gåva materialet. Funderar på unika gåvor papper årsdagen kan vara en svår uppgift. Men du behöver inte oroa dig, bara bläddra ner för att hitta några av de bästa gåvor papper årsdagen här.
Creative Paper årsdagen gåvor
Collage: Detta är en av de bästa 1. Gåva bröllopsdag idéer. Som ni har spendera ett helt år tillsammans, jag är säker du har en skatt av speciella ögonblick! Det är också det första året av äktenskap att paret är entusiastisk att klicka bilder på varje liten händelse. Så ta en stor romantisk färgat diagram papper från marknaden, stick selektiv foton av dina kamratskap, från ditt bröllop på diagrammet papper och skriver dina kommentarer på det. För att göra gåvan mer unika, kan du sticka bilderna på ett sådant sätt att det liknar ett hjärta! Detta är en av den perfekta presenter papper årsdagen för henne och den är gjord helt av papper, så mycket traditionell också!
Love Karta: Detta är en annan romantisk första bröllopsdag gåva idéer för henne / honom. Spåra dina städer karta på ett papper noggrant och markera alla de platser som är viktiga bara för er båda. Liksom den plats där du träffade du först kysste, kyrkan där ni gifte er, etc. Du kan även lägga till dina kommentarer till dessa marked platser. Nu dekorera karta med massor av små röda hjärtan, utnyttja din kreativitet för detta! Wrap denna karta i en ganska kuvert och presentera det för henne / honom vid midnatt, på årsdagen dagen kan du gå till alla dessa platser och återuppleva dessa minnen!
Biljetter: Vad kan vara bättre en årsjubileum present än flygbiljetter till en exotisk plats! Ta en paus från ditt schema och ordna en lång semester till någon romantisk plats som Bahamas. Ge inte din partner några tips om detta plan, överraska honom / henne med flygbiljetterna bara en timme eller två innan flygningen tid! Han / hon kommer inte bara att bli överraskad av din gåva, men kommer att få hyper när han kommer att veta att flygningen är bara några timmar senare kommer detta lägger till spänning och gör resan roligare!
Love Box kort: Detta är en annan unik traditionell årsdagen gåvor av året. Det är också en av de bästa årsdagen hemgjorda papper presenter till honom. Gör en kartong med sex fack och små gåvor till det. Nu vad dessa små gåvor ska vara, beror helt på dig. Saker som ett kärleksbrev, etc. hans favorit choklad, en fin klocka, plånbok, kan läggas till. Utnyttja din kreativitet för att komma med några mer kreativa gåva idéer.
Det var några av de bästa gåvor papper årsdagen för dig. Förutom dessa gåvor, finns det några andra papper årsdagen gåvor som tavlor, böcker, personliga kalendrar, presentkort osv som kan ges. Beroende på din partners val kan du välja någon av de ovan nämnda presenter, jag är säker på att han / hon säkert kommer att gilla det, eftersom det har fått av dig!

No comments:

Post a Comment