Monday 6 February 2012

Bröllopsmiddag Spel

Ett bröllop dag är kanske en av de mest speciella dagen i ett par liv. Det är den dag då två människor gå samman i ett liv fyllt av kärlek och äventyr. Och vad bättre sätt att starta denna nya resa än en bröllopsfest full av roliga och upptåg. Ett perfekt sätt att göra bröllop roliga är att ha några riktigt intressanta bröllop spel och aktiviteter, där inte bara bruden och brudgummen, men deras vänner och släktingar också njuta av en hel del och samtidigt lära känna varandra. Nedan finns några kreativa och roliga bröllop spel, som är säker på att göra din dag minnesvärd. Läs mer på sällskapsspel.
Bröllopsmiddag Spel Idéer
Vem får buketten?, Under bröllop, kastar bruden sin bukett på tärnor och en av dem fångar den. Denna regelbundna aktivitet kan göras roligt om spelet spelas med den. Vad kan göras är att i ett öppet skål ökade some knopparna ska hållas. Därefter bör tillkännagivande vara att av alla ogifta kvinnliga gästerna, den som gissar att antalet knoppar i skålen korrekt, får den bukett från bruden. På kvällen skulle bruden gå själv och presentera bukett till vinnaren.
Lösa pussel!, Om du letar efter några unika spel bröllopsfest, passar då detta en proposition till tee, men du kommer att behöva göra lite förberedelse i förväg för det. Du och din partner kan börja med en lista över alla ord som har någon sorts relation till ett bröllop mottagning, såsom brudklänning, bruden, brudgummen, kyrka, centerpieces, dekor, etc. En gång du har gjort det, virrvarr upp alfabeten i varje av dessa ord och göra en ny lista med dessa omkastade ord. Ta ut flera kopior av denna nya listan och under bröllopet, överlämna dem var och en av gästerna. Den gäst som är rätt kan gissa alla ord är vinnaren. Om priset, om vinnaren är en människa, han får dansa med brud och om den är en kvinna dansar hon med brudgummen. Läs mer på spel middag.
Som är den bästa poet?; För att hålla alla gäster intresserade och att lägga lite kreativitet och romantik på ditt bröllop mottagning, kan du få en på plats poesi tävlingen. På bröllopet mottagning dag, att lämna över papper och penna till varje gästerna skriver sina dikt. Noga välja temat för tävlingen. Du kan även be gästerna att börja sina dikter med något liknande, Michael och Sandra är gjorda för varandra eller Michael och Sandra är gifta idag. Ge gästerna en kvart att skriva sina dikter. Efter det, uppmana de som vill dela sina dikt med resten. När poesi recitationen är slut, samla ihop alla dikter, klistra in dem på ett diagram och låt den hänga på bröllopsfest plats för alla att se. Läs mer på spel familjefest.
Låter Spela Musical Chairs!, Även om detta ett mycket vanligt spel, men det kan lägga till det roliga kvoten som ingen. För att spela detta spel tar bort en stol från varje bord. Då frågar bandet eller dj att spela lite musik. När musiken spelas, gästerna röra sig i cirklar runt bordet. När musiken stannar, har gästerna att sitta på stolar. Gästen som lämnas utan en stol, är ute ur spelet. Efter detta är en annan stol bort, följt av gästerna går i cirklar och sedan försöka att ockupera ett av stolarna. Enligt samma mönster, gästen som är i slutet vänster, vid varje bord, är vinnaren. Han får tabell mittpunkten som pris.
Läs mer på:; Anniversary Party Games; Förlovningsfest Spel, roliga bröllopsfest idéer, som är några idéer om spel bröllopsfesten. Ju mer du involvera gästerna i spel, desto mer kommer de att vara roligt för dem, liksom för dig. Så, om du väljer att har de ovan nämnda spel på din speciella dag eller några andra, planera dem på ett sådant sätt att de lyfter andar dina gäster på festen, och de kommer ihåg ditt bröllop mottagning för kommande dagar.

No comments:

Post a Comment