Saturday 11 February 2012

Vintergröna träd Identifiering

Generellt fäller träden sina alla sina blad och bli brun, som en form av skydd mot de svåra förhållandena i vinter. Träd som förblir grön under hela året, dvs alla blad aldrig falla av dessa, även under vintrar, kallas vintergröna träd. Vintergröna träd identifiering är lätt, eftersom träd som inte fäller sina löv under vintrarna kan kallas vintergröna. Men detta är en av de metoder för att identifiera vintergröna träd och det finns andra metoder för att identifiera dem också. De flesta barrträd är städsegröna, de enda undantagen är Tamarack när de fäller sina löv varje höst. Eftersom bladen blir äldre, skjul vintergröna träd sina blad ibland hela året. Dessa träd kan göra mat under hela året, vare sig det somrar eller vintrar.
Identifiering av vintergröna träd
Den viktigaste frågan som kommer till vårt sinne när man tänker på vintergröna träd är vintergröna träd identifiering. Några av de vanligaste vintergröna träd är Norra vit ceder, östra Red Cedar och Balsam Fir. Låt oss titta på alla dessa i detalj.
Northern White Cedar, nordliga vita cedrar lätt kan identifieras på grund av dess omfattning-liknande blad och små platta grenar. Dessutom är blad och grenar pressas tätt tillsammans att göra blad och grenar ser ut som en tjock buske. En trevlig aromatisk doft avges om du krossa bladen mellan dina siffror. Detta träd är en utmärkt prydnadsväxt och om du plantera dem runt ditt hus, kan den fungera som en naturlig stängsel på grund av dess tjocka blad och grenar. Du kanske vill veta mer om vintergröna säkring träd.
Frukten eller kon är små och ovala, ca ½ inches i längd. De är gulbruna i färgen och har 6-12 skalor vanligtvis växer i kluster eller ensam. Dessa träd har tunna skäller som är rödbruna eller grå till färgen och de växer i smala, vertikala och långa remsor. Den mjuka, ljusa och spröda trä kan användas för att bygga bältros, röta-resistenta timmer och stolpar.
Östra Red Cedar, Detta träd är rund i formen och har två sorters blad. Vissa Bladen är mörkt gröna och ser ut som skalor (oftast de äldre bladen), medan andra är nya blad och skott som är ljusgröna. Ändarna på bladen är skarpt spetsiga och är vita på undersidan. Likt Northern vit ceder, har barken rödbrun remsor. Detta träd kan växa till mer än 30 meter i höjd och växer bäst i torr, grusig mark och finns främst i övergivna områden.
Balsam Fir, med ett balsam gran, kottarna är lila-grön i färgen och växer till ca 4 inches lång. När fröna i konen mogna och mognar de ramlar lämnar efter sig en penna-liknande center som står på filialen precis som en spik. Dessa träd är medelstora med och stammens diameter är cirka 1-2 meter. Barken är gråaktig, mjuk och tunn, och är fylld med balsam beck eller kåda. Bladen är i form av nålar och platt, utmärkande för detta träd. Den övre av bladen är mörkgröna medan undersidan är silvervit. Fler typer av vintergröna träd.
Evergreen Trädvård
Om du är intresserad av trädgårdsarbete och vill att plantera vintergröna träd som en del av landskapsarkitektur ansträngningar bör du se till att trädet kan få lämplig solljus, är jorden bördig med god dränering. Dessutom bör du även se till att väsentliga tunnelbanelinjer, till exempel el och vatten ledningar om de förekommer, inte är skadade samtidigt gräva ett hål för detta träd. Jorden bör vara beredd genom tillsats av organiskt material som kompost eller riven blad, gödsel eller sphagnum mossa torv. Mer om vintergröna träd vård.
Vintergröna träd kräver inte mycket fukt, och de kan anpassa sig väl i sluttningar. De växer inte bra i vatten igensatt områden och kräver mark som inte innehar för mycket fukt. Så du bör undvika plantera vintergröna träd i blöt områden. Eftersom dessa träd behöver mindre fukt, kan de växer inte bra i gräsmattor som den mängd vatten som krävs för andra växter i en gräsmatta kan vara mycket mer. Även om de kan motstå fukt, det är bättre att plantera dessa träd i ett sådant område som är fritt från sod så att rotsystemet utvecklas väl.
Läs mer på:; snabbväxande vintergröna träd, identifiera olika typer av Vintergröna buskar, är alltså vintergröna träd identifiering enkelt och du behöver bara leta efter några viktiga inslag i dessa anläggningar att känna igen dem. Jag hoppas, har du funnit denna vintergröna träd informationen har varit hjälpsam och skulle kunna identifiera vintergröna träd nästa gång du ser dem.

No comments:

Post a Comment