Tuesday 14 February 2012

Glasögonbågar för män

Glasögonbågar kan göra eller bryta ditt utseende. Ja, denna pjäs som används för synkorrigering eller som en modeaccessoar en enorm inverkan på ditt utseende. Nya modetrender kan ses i glasögonbågar för män som tidigare brukade vara mycket enkel. Sorten är enorm, och varje del har ett nytt mönster, ger en massor av alternativ för män i ögats slitage avsnitt. Iklädd en monokel med en lämplig ram, män ser riktigt snygg. Många älskar enkla ramar för den söta oskyldiga ser de ger och många väljer den djärva ramar för tuffa ser de lägga till sin personlighet. Här är mer om glasögonbågar för män.
Glasögonbågar för män: Material, de bästa glasögonbågar för män är de som av robust material. Du kan välja rostfritt stål, titan, kobolt och ramar flexon som är den bästa hållbara ramar för män. Plastramar, särskilt de av nylon är mycket populära bland män på grund av sin lätta funktionen. Nylon ramar är att föredra eftersom dessa är okrossbara också. Med plast glasögonbågar, män får en massa färger. Satsa på en lätt ram som ger dig den bästa komforten, även om du bär den i timmar. Valet av material kommer trots allt beroende av olika ramar, designmönster och färger i varje av dessa. Här är mer om samma sak.
Glasögonbågar för män: Typer, det finns olika stilar i glasögonbågar för män, som måste beaktas innan du köper en. Den gemensamma glasögonbågar för män är de med full fälgen. Dessa finns i runda, rektangel, oval och många fler former. En av de mest populära glasögonbågar för män är garnityr ramar, dessa har bara templen och näsan överbrygga en del för att stödja glasögon. Dessa är perfekta bitar för en formell klädsel. De ser fina och ger ett extremt bra utseende. En annan stil är den semi-garnityr ram, där ramen täcker hälften del av glasen. Du kan se många män bär denna typ av ram, en blandning av garnityr och full fälg. Panna bar är en typ av ram som består av en fullständig eller halv-rim ram och har en panna bar, ovanför näsan bron som ett tillägg till det. I enkla ord, kommer denna ram har en dubbel bro. Hornbågade ramen är bland de mest traditionella typer, det är en alltför stora, fet, tjock, tung, bred, oftast svart sarg. Du kan se många människor påtagning dessa ramar retro glasögon, kan män koppla ihop dessa med sina casual outfits. Avrundat fyrkantiga och runda glasögonbågar för män i den här typen är mycket populära.
Glasögonbågar för män: Färger, Color är en viktig faktor att män måste överväga att samtidigt köpa en ram. Mörka färger är bästa att väljas. Brun, svart, grå och mörkblå är populära färgtoner för herrmode i skyddsglasögon. Om du vill ha en snygg bit, ta en dubbel sarg. Vanligtvis grått och vitt, grått och svart och svart och vitt är svala combos för män. Se till att färgen inte ger ett feminint utseende, som den röda eller rosa gör. Metalliska färger är perfekt för glasögonbågar för män. Gå till brons, stål eller grå-metallic ramar färg, dessa är noga med att se bra ut på män. Kolla in glasögon trenderna för 2010.
Glasögonbågar för män: Temple Mönster, det finns en hel del mönster tempel design som gör en stor skillnad i utseendet på hela bilden. Nåväl, låt mig berätta att tempel är stavarna som är ansluten till ramen fronter och ytterligare vila på öronen och utöka lite mer bakåt. Den vanligaste typen i detta är skallen tempel, som är raka spön som böjer lite på tips, bakom örat för bättre stöd. Några bilder har tunna stavar templet, en del har bred tempel. Om du vill ha en känslig bit, är tunt tempel det bästa valet. Den rimless ramar kommer i allmänhet med den tunna tempel. Bredare tempel ger en trendig look. Du kan också välja sådana som bara är ¼ tum bred för en moderiktig, men ändå anständigt utseende. Med bred tempel får du möjlighet att dubbla färg. Vissa designer glasögonbågar för män har tempel med två tunna stavar med ett mellanslag som blir smalare mot öronen och slutligen träffas i ändarna. Vissa har också designmönster mellan sådana stavar, en strikt no-no för män!
Läs mer på:; behandlingen glasögon, solglasögon, Med så många alternativ i glasögonbågar för män, du är säker på att bli förvirrad. Kontrollera att ramen är tillräckligt bred. Att få rätt glasögon ramen för ansiktsform är en mycket viktig faktor. Kanten på ramarna måste sticka ut något utanför ditt ansikte och templen bör inte röra huvudet, som de sträcker sig tillbaka till dina öron. Tja, det bästa sättet att välja en av dessa är att bära den och kolla hur fungerar det passar och titta på ditt ansikte.

No comments:

Post a Comment