Tuesday 21 February 2012

Klippning för lockigt hår

Lockigt hår kan vara ganska svåra att hantera och stil. Det finns två alternativ när det gäller att få dig att lockigt hår ser hanterbar. Du kan klippa dem väldigt kort eller binda dem till en ponny eller en updo lockig frisyr. Eller det finns ett annat sätt du kan räta ut naturligt lockigt hår i rakt hår, sedan välja en bra rakt hår typ klippa. Eftersom det finns många alternativ av raka hårklippning, innebär detta inte att det inte finns några bra alternativ när det gäller att frisyrer för lockigt hår. Återges nedan, finns många bra frisyrer för lockigt hår idéer och tips om hur man får dem. Se till att du hålla längden på din vid kapning längre eftersom lockigt hår när de torkar upp minskar i längd.
Bästa Klippning för lockigt hår
Romantiskt Bob: Detta är en klassisk frisyr stilar och idéer, och ser bra för kvällen parter. Romantisk bob ger en mjuk romantisk look, och framhäver din hals och andra ansiktsdrag som ögon, näsa och läppar. Om du letar efter enkla att underhålla söta frisyrer för lockigt hår, så är detta frisyr är ett bra val. För en romantisk bob, behöver du bara klippa håret tills din hakan i en trubbig bob. Du kan hålla en sida eller mitt avsked om du vill. En sidbena med mjuk trubbig lockig lugg är den mest önskade stilen i denna frisyr.
Graderad Bob: Det finns många typer av bob värderingsavdrag. Men, graderad bob värderingsavdrag är mycket "i". Dessa värderingsavdrag har gjorts populär av Victoria Beckham. Men kolla på bilderna av Rihannas lockig bob frisyr. Du kan gå till en frisyr av det slaget. För en graderad bob håret nära nacken bör hållas kortare, och håret nära sidorna hålls längre. Du kan hålla håret på sidorna symmetriska för en balanserad nykter blick, eller asymmetriska att se mer elegant.
Mycket kort frisyr: Om du vill gå för mycket korta frisyrer för lockigt hår, använd sedan dessa idéer. These hårklippning är mycket populära som tonåring hårklippning. För detta frisyr du behöver för att klippa håret i en skål frisyr som är längre på ryggen, och framför kommer till dina ögonbryn. Gå inte för några avslutande, som med kort lockigt-vågigt hår är det svårt att en del kort hår. Medan styling håret, skilja ut de lockiga lås framför att lägga till en ovårdad sexig look. Detta värderingsavdrag kommer att uppmärksamma dina läppar och ögon.
Medium Layered Klippning: Mellan lager frisyr är ett bra alternativ för kvinnor som inte vill gå för mycket korta frisyrer. För att få medium lager frisyrer i håret, kan du hålla längden tills axlarna eller lite längre. Mellersta delen håret och klippa håret nära kronan kortare, så att de lägger volym och längd variation till din frisyr. Klipp av håret under kronan till längre lager. Del den här stilen med Cleopatra stil svepande lugg.
Lång Layered Klippning: Layered hårklippning är en av de bästa värderingsavdrag för lockigt hår som är långa. Klipp dig i lager, och skär ändarna på ett sådant sätt att de ser avsmalnande, och väl åtskilda lägga till en mer sexig look. Sedan stil denna frisyr med sidan svepande lugg för att slutföra din look. Se till att få håret lugg rätas ut, för att göra luggen ser smidig och hanterbar.
Bohemian Haircut: Undrar, vad är bohemisk frisyrer för lockigt hår? Dessa är klassiska frisyrer med lugg och du behöver inte mycket ansträngning för att få dem. Bara hålla håret långt och ovårdade, i lös lockig lås. Klipp den främre delen av håret i trubbiga Cleopatra stil lugg som täcker dina ögonbryn. Du kan använda en snygg metal-band på den här stilen, att shoppa.
Dessa var olika frisyrer för lockigt hår. Så välj en kort söt lockig frisyr som en bob, eller välj en snygg längre frisyr som lager.

No comments:

Post a Comment