Sunday 26 February 2012

Frisyrer med flätor

Flätor är inte bara för skolbarn. De kan skapas i stora frisyrer som ser snygg och modern. Frisyrer med flätor är populära just nu samt personer med medellång till lång hår kan prova fläta frisyrer. De är inte särskilt svårt att stil hemma, förutsatt att du har rätt styling verktyg och know rätt teknik. Många kändisar från Nichole Ritchie, Hayden Panettiere och Selena Gomez ses i frisyrer med flätor. Här kommer vi att lära dig att göra några flätat hår stilar hemma.
Frisyrer med flätor för långt hår
Om du har långt hår, då är man mycket lycklig eftersom du kan skapa många frisyrer med flätor med långt hår. Första schampo och skick håret med en schampo och balsam. Nu föna håret rakt med hjälp av en fön och paddla borste. När håret är torrt och rakt, spritz hår med en lätt hårspray och skapa en sida del. Nu till fishtail fläta instruktioner. Börja fläta håret i en fishtail genom att starta två inches från hårfäste, mittemot till sida del. Separate håret i två delar och dra ut ett tunt hårstrå från vänster sida avsnittet. Placera den här tunna tvärsnitt över den högra sidan. Återigen tar ut en annan tunt hårstrå från utsidan av den högra delen och lägga till vänster. Upprepa på varje sida tills du har fläta allt hår. När du kommer till slut, säkra flätan med ett gummiband. Dra ut några delar av hår från fishtail flätan att skapa stripig flygigt. Detta är en bra frisyr med flätor för svarta.
Om du letar efter bröllop frisyrer med flätor så här är den perfekta en. Schampo och villkor håret med en anti frizz schampo och en glans öka balsam för att skapa denna flätad updo. Föna håret rakt med hjälp av en paddel borste och fön. När håret är torrt, del håret i centrum. Nu separat håret genom sektionering av hår två tum från hårfästet. Fäst främre segmentet av hår med hårspännen så att de är ur vägen. Ta en två tum avsnitt av hår över varje öra och fäst den med en klämma. Nu borste resten av ryggen segmentet av håret i en låg bulle. Applicera lite glans serum på bulle och säkra bulle i nacken på huvudet med några hårnålar. Stoppa in ändarna på håret inuti bulle, så att BUN ser snyggt utan flyaways. Braid främre delarna av håret i två enkla flätor och ordna dem över kronan på huvudet, trygga flätan med hårnålar. Applicera lite pomada över flätan så att det stannar lent mot huvudet.
En av de bästa frisyrer med flätor för svarta kvinnor är cornrow flätor. För att få denna stora frisyr, första delen hår på vänster sida och sedan börja fläta från höger på den del längs hårfästet. När du fortsätter fläta, lägga tunnslip av hår från både höger och vänster sida när ni fortsätter längs sidan av huvudet. När du lägger till nya sektioner av håret i fläta, bara se till att du drar dem på undersidan av fläta. Detta kommer att skapa en inverterad sida fransk fläta utseende. När du når bakom öronen, sluta lägga några fler avsnitt av nya hår. Braid regelbundet tills du kommer till slut och säkra fläta med ett elastiskt. Frisyrer med flätor för barn kan göras på ett liknande sätt.
Detta var allt om frisyrer med flätor. Det finns många olika typer av flätor som franska flätor, nederländska fläta, fishtail snören, mikro flätor och Pixie flätor att du kan skapa olika frisyrer. Du kan skapa många olika frisyrer med hjälp av flätor på olika sätt.

No comments:

Post a Comment