Wednesday 8 February 2012

Sliding Behandlingar luckfönster

Skjutbart fönster i dörren är mycket praktisk och snygg alternativ, när det gäller att montera hus med en skjutdörrar för din uteplats eller liten skjutbara fönster, för köket eller andra rum. Skjutluckor är mycket lätt att använda, kan de användas av barn eller av vuxna lätt. Skjutdörrar, upp till viss mån även ljudisolerat rummet. Om du har ett glas skjutdörr fönster, då kan du överväga att prova några skjutglassystem behandlingar fönster i dörren, för att kontrollera mängden ljus som kommer i rummet. Skjutluckor är snygga, och låt tanke på det andra rummet eller öppna området utanför ett rum. Skjutdörrens är också mycket lätta att rengöra, behöver alla ett göra är att använda en rengöringsvätska och torka av glaset. Däremot kan skjutdörren fönstren ser mycket nakna, för att få dem att se vacker, slå samman dem med din heminredning och kontrollera mängden ljus som kommer in i rummet, här är några skjutdörr fönster behandlingar du kan prova.
Skjutdörr Idéer Fönster Behandling
Honeycomb Persienner och markiser: Dessa är bra fönster behandlingar om du vill installera cellulära nyanser, att isolera hus mot värme eller kyla utanför. Renaste honung fönster nyanser finns i enkla, dubbla eller tom tredubbla cell konstruktion, så välj därefter. Du kan välja mörkarna som nära horisontellt och vertikalt. Detta sätt kan du hitta ännu mer avskildhet med dessa typer av persienner.
Sliding Panel Blinds Behandling: Denna typ av persienner överlappning tyg paneler och glider på en Wheeling system. Dessa är mycket bra möjlighet att skjutdörr fönster behandling, eftersom de skyddar mot solens värme, eftersom dessa paneler kommer med sol skärm. Du kan hitta en vävd trä eller mönstrat tyg.
Markis Skärmar: Om du vill ha en skugga inte från en inre rum, men för en markis nyans som en uteplats fönster behandling, anser då dessa behandlingar. Denna typ av nyanser finns i många färger och stilar, så du kan välja vilken typ av nyanser som går med din heminredning.
Classic Gardiner & draperier: Detta är en klassisk fönster behandlingar, och det finns många olika material, mönster, grafik, mönster finns i gardiner. Gardiner eller draperier är monterade på en travers stavar. Du kan gå med tjocka tyg gardiner eller några genomskinliga draperier för att låta mjuka ljus i.
Roman Shades Behandlingar: Roman nyanser är en ovanlig alternativ som fönster behandling för skjutdörr fönster, men de fungerar bra för vintersäsongen. För att få mesta isolering från det kalla vädret, välj den romerska nyanser som är gjorda av quiltat tyg eller tillverkade av en vadderad sorts tyg som har en förolämpat inre kärna. Du kan dessa skuggor nära glaset för att förhindra att kall luft läcker från sidorna av fönstret.
Lamellgardiner: Lamellgardiner är populära som skjutdörr fönster behandlingar, de är lätta att använda och rengöra. De kan även monteras i taket. De finns i olika material som bambu, aluminium, tyg, vinyl, faux trä osv så att du kan välja mönster, material och färg mörkar enligt din smak.
Solar Skärmar: Om du letar för att upprätthålla integritet genom att installera skjutbara behandling fönster i dörren, men vill inte förringa uppfattning utanför, sedan sol skugga behandlingar är ett bra val. De är mycket energieffektiva, och består av syntetiska mesh tyg som skärmar. Minskningen bländning som kommer med dessa typer av nyanser, ger mer till deras fördelar. Läs mer på, behandlingar burspråk.
Läs mer på:; Blinds för skjutdörrar i glas, stora fönster behandling idéer, och dessa var de olika alternativen för skjutdörr fönster behandlingar. Så, mäta dimensioner på skjutdörrens behandling, och för att tyget för att få rätt passande glidande behandling fönster i dörren.

No comments:

Post a Comment