Thursday 9 February 2012

Gips Finishing

Gips Finishing är ett av de mest avgörande del av installationen drywall. Efter hängande drywall, märker du att det finns så många imperfektioner på dess yta. I likhet med söm drywall skivor inte korrekt inställd är skruvskallarna sticker ut ett antal hål av varierande storlek och så vidare. För att dölja dessa fel och brister, korrekt en finslipning av drywall ett måste. För slutförandet av denna uppgift behöver du rätt sorts redskap och mycket tålamod. Läs om några tips drywall installation och tekniker.
Gips Finishing Verktyg
En rulle drywall gemensamma band och en gemensam förening (eller lera) är de två viktigaste verktyg som behövs för att ge en perfekt avslutning på gips. Det finns två sorter av av band som kan användas. De är: glasfiber-mesh tejp och papper tejp. Den glasfiber-mesh band kan fastställas på gips direkt eftersom den har en egen lim. Å andra sidan, måste du använda fogmassa först innan du sätter papperstejp på gips. Trots att tejpen kan hjälpa dig att slutföra uppgiften i mycket snabbare takt, ser slutresultatet med ett pappersband mycket bättre. En färdigblandad fogmassa bör användas för detta ändamål som den kan förväxlas lätt utan mycket krångel. Du kommer också kräva en hink för att blanda gemensamma sammansatta, ett lera pan, ett antal platta drywall knivar med flexibla blad av varierande längder, metall spridare och Sander.
Gips Slutbehandlingar
First av allt, kolla in de platser där skruven huvuden på ytan av gips. Om du upptäcker att deras huvuden är uppsvällda ut, då måste man skruva fast dem i ytan av drywall använda en skruvmejsel. Detta görs eftersom det är lättare att dölja dessa hål än gupp som skapats av spikhuvuden.
Blandning av det gemensamma föreningen är avgörande för att få rätt typ av efterbehandling som du söker. Om leran är för stel, då blir det svårt att tillämpa och om det lös då kan du inte klara av att ösa den med murslev. Därför, blanda den på ett sådant sätt att det är nedre för hårt eller mycket tunna. Medan blandning, bör försiktighet iakttas att leran inte är piskade upp alltför eftersom det kan locka mycket luft som ska ligga bubblor efter ansökan på gips.
Nu när du är klar med den fogmassa, låt oss starta med efterbehandling av fogar eller det gemensamma områden i gips. Du måste mäta längden på vart och ett av sömmar och skär hålremsa enligt denna storlek. Skopa ut några lera på en metall spridare och tillämpa den på sömmen över hela sin längd på ett sådant sätt att en vapenrocken redan en fjärdedel tum av lera bildas över den. Lägg papperet tejpen på tillämpad sammansatt och tryck lätt. Således någon extra lera under tejpen kommer att komma ut som måste torkas bort. Följ samma procedur för att avsluta resten av drywall sömmar. Låt dem torka ut under de närmaste 24 timmarna och lägga på ett lager lera att täcka hela drywall band. Du har att återigen tillämpa lera över banden efter ett uppehåll på 24 timmar när den andra skikt av lera är torr.
Hörn drywall är klar på samma sätt. Den enda skillnaden är att samtidigt som den första lager av lera, sprida det ungefär 2 - 4 tum on båda sidor av hörnet leder och andra och tredje rockar måste förlängas för cirka 10 - 12 tum på bägge sidor. Små hål som skapas av skruvar eller spikar måste omfattas av smetar lite lera på. Applicera inte överstiger lera eftersom det kan bilda en bula efter torkning. Om några stora hål har bildats av misstag på drywall ytan medan installationen då måste det fyllas med lera först och sedan täcks med ett band. Add ett andra skikt av lera på måttbandet när den första pälsen är torr. Då sista lagret av den använda leran på olika delar av drywall är botad, att slipa ytorna i fogmassa få jämn yta.
Få mer information från:; Hur Mud Gips; Gips Finishing tips, Gips Finishing Techniques, när du anställer entreprenör för installationsarbetet, så kan det bli en dyr affär. Det beror på ett antal faktorer, inklusive delikatess och svårighetsgrad av projektet. Om du har välvt tak eller bred bågar då projektet sannolikt kommer att vara mer kostsamt. Även i fall arbetet innebär mycket hög höjd, kommer avgifterna att gå högre. Vanligtvis är drywall avslutande beräknas kostnaden ligga i intervallet $ 12 till $ 30 per drywall sheet. Du kan spara pengar genom att utföra jobbet på egen hand.

No comments:

Post a Comment