Thursday 23 February 2012

Fiskbensmönster Braid

Om du har sett filmen The Lord of the Rings, måste du ha märkt karaktär Legolas idrottsliga ett fiskbensmönster fläta. The fiskbensmönstrad flätor är också känd som fishtail fläta eftersom det fans ut som en fisk saga när den inte säkras med ett gummiband. Men många människor säkra sin fiskbensparkett fläta med ett gummiband som det kan pågå i dagar utan att bli en rörig frisyr. Om du söker efter någon fiskbensmönstrad fläta instruktioner kommer följande enkla tips hjälpa dig att idrotten en fiskbensmönster fläta. Du kan läsa mer om hårklippning, stilar och idéer.
Hur man gör ett fiskbensmönster Braid, det är bättre att börja med något vått hår eller fett hår eftersom det hjälper att hålla håret på plats. Kamma igenom håret för att ta bort alla tovor. , Nu drar ett avsnitt av hår du vill börja med nära toppen av huvudet och sätt vänster pekfinger genom Strand och skilja den i två delar. ; Håll sektioner i vänster med hjälp av fingrarna för att hålla dem åtskilda och samla lite hår från höger sida av huvudet. ; Nu över sträckan från höger och lägg till den vänstra delen. , Du behöver överföra allt hår som avskiljs genom fingrarna till höger och lämna den vänstra handen fri att fortsätta med den vänstra sidan. , Du behöver samla en viss mängd hår från vänster och korsa det över vänstra delen och lägg till den högra delen av håret. ; Nu överföra allt hår på din högra hand och upprepa ovan nämnda fiskbensparkett fläta instruktioner. , Fortsätt på samma steg tills du inte har någon mer hår för att lägga till och är kvar med de två avskilda delar. , Du måste hålla varje avsnitt i ena handen och separera en liten del från vänster sida och lägg till den högra. Upprepa steg genom att lägga till en liten mängd från den täta sidan och lägga till det i vänster hand. ; Du kan fortsätta det här steget tills du har bara ett fåtal inches av hår kvar på slutet. , Du måste säkra fiskbensparkett flätan med ett gummiband för att förhindra den från att bli obundet. ; Fiskbensmönster Braid frisyrer
Det finns många fiskbensparkett fläta frisyr som du kan prova Förutom ovanstående fiskbensmönster flätan. Du kan prova en fransk stil frisyr fiskbensparkett fläta som börjar vid hårfästet. I detta fiskbensmönstrad fläta frisyr, måste du ta hår avsnitt som handlar om bredden på din panna och dela dem i två. Då måste du korsa små delar av håret från höger till vänster och sedan från vänster till höger. Fortsätt fläta ner på baksidan av huvudet och lägga håret från sidorna av huvudet till de två sektioner som i en fransk fläta. När du når nacken, att du måste fortsätta fläta som du normalt skulle fläta håret.
Du kan läsa mer om olika flätor i de artiklar:; franska Braid anvisningarna, Side franska Braid, Tree Flätor, individuella band, Karusell flätor är riktigt snygga och coola frisyrer. The fiskbensmönstrad flätor är bra för medellångt hår och kvinnor med långt hår. The fiskbensmönstrad fläta lägger en twist till den traditionella flätor. Du måste komma ihåg att du bara behöver två delar av håret och över mindre delar för att ge frisyren en intrikat utseende. The fiskbensmönstrad fläta är lösare än den andra flätan stilar som du inte blandar håret delarna, bara korsa dem över. Dessutom kan det ta längre tid med tjockare och längre hår. Jag hoppas att dessa fiskbensparkett fläta instruktioner inspirera dig att prova detta sofistikerad och elegant frisyr.

No comments:

Post a Comment