Tuesday 7 February 2012

Hazel Eyes

Hassel ögonfärg är den mest feltolkade ögonfärgen av dem alla. Så, vilken färg är nötbruna ögon? Jo, eftersom denna ögonfärg står på gränsen till brunt och grönt, är det ganska obestämd att beskriva. De är hassel för säker! Men för att vara exakt, kan nötbruna ögon kallas som en blandning av brunt och grönt. Dessa ögon finns ofta med olika tinkturer av brunt till mörk gyllene och grön. Hazel ögon är bruna nära hornhinnan och gyllene till grönt mot utsidan av ögongloben. Denna egenskap gör människor vackra med en av de mest fängslande par ögon. Mer om sällsynta ögonfärger.
Makeup Tips för Hazel Eyes
Kvinnor med nötbruna ögon är de välsignade dem eftersom de kan ha det bästa av två världar, när det gäller ögonmakeup. Deras säregna ögonfärg gör vägen till en mängd färger. Med lite vet hur, kan du förvandla nötbruna ögon i en kvav diva eller en klassisk porträtt modell. Välja det bäst passande ögonskugga för nötbruna ögon, spelar en stor roll för att göra dem vackra. Tillsammans med ögonskuggan ska du också betala uppmärksamhet till andra makeup detaljer inklusive eyeliner och en kompletterande nyans av läppstift för att få den perfekta hassel ögonmakeup. Mer om tips ögonmakeup.
Ögonskugga för Hazel Eyes, Du kan matcha upp nötbruna ögon med ett enormt utbud av färger på ögonskugga, eftersom färger på ögonskugga för brun, grön samt blå ögon passar bra till nötbruna ögon. Om du vill uppnå en relativt neutral men ändå attraktivt utseende, då välja brun eller rosa ögonskugga. Du kan experimentera med olika nyanser av rosa som romantiska rosa och rosiga rosa, under vintern och våren. Andra färger på ögonskugga för nötbruna ögon inkluderar, krämfärgat och beige. Ett par ljusa färger på ögonskugga omfatta olika nyanser av gult som solros gul, vete gul, sand guld, senapsgult, saffran yellow, etc. är också användbara. Du kan också skapa en härlig kontrast till nötbruna ögon med hjälp av olika nyanser av lila, inklusive violett, lila, lavendel, plommon, etc. Mer om lila sotade ögon.
Eyeliner för Hazel Eyes, Du kan använda alla eyeliner som passar brun, grön och blå ögon som den bästa eyeliner för nötbruna ögon. Satsa på rik brun, kol svart, lila eller aubergine nyanser för nötbruna ögon. Du kan också prova vit kajal som en skarp alternativ för nötbruna ögon. Tillsammans med dessa nämnda nyanser, kan du prova en mängd neutrala färger för nötbruna ögon. Hur man sätter på eyeliner på nötbruna ögon, är en fråga om personligt val och du kan använda det både på ögonlock eller endast en av de två. Du kan prova olika eyeliner mönster när du väljer den perfekta eyelinern för dina ögon. Mer om eyeliner för bruna ögon och eyeliner för blå ögon.
Läppstift för Hazel Eyes, välja rätt nyans av läppstift spelar en stor roll för att öka skönheten i nötbruna ögon. Eftersom nötbruna ögon är attraktiva på egen hand, försöka hålla smink som neutrala och naturliga som möjligt, så att all uppmärksamhet kan dras mot ögonen. För att göra ögon som centrum, se till att du väljer en neutral nyans av läppstift. Plus, även använda ett läppstift som har en subtil skimmer på den, så att det kan reflekteras genom ögonen. Som en tumregel, några bästa läppstift nyanser för nötbruna ögon inkluderar lila, rosa vallmo, guld, bär röd och andra neutrala nyanser. Du måste avstå från att mörka nyanser och för det, du kan helt enkelt använda ett enda skikt på en ren läppglans också. Mer om läppstift färg guide.
Läs mer på:; Hazel Eye Makeup tips, Makeup tips för Hazel Eyes, Hazel Eyes: Makeup för Hazel Eyes, Det här var allt om nötbruna ögon och idéer smink för nötbruna ögon. Alltid avstå från blå färg när det kommer till hassel ögonmakeup. Du bör använda en kolsvart eller brun mascara att få fram skönheten i dina ögon. Slutligen bär en fantastisk outfit som kan komplettera din attraktiv och djärv nötbruna ögon. Njut!

No comments:

Post a Comment