Monday 20 February 2012

Ansiktshud Skärpning

Under tonåren och tjugoårsåldern, måste du ha märkt att huden i ansiktet var slät och ofodrad. Men som du ålder börjar huden förlorar sin elasticitet och börjar visa uppkomsten av fina linjer och rynkor. Det märks att människor som inte tar väl hand om sin hud under det första år, är mer benägna att skrynkling och slapp i huden i ansiktet. Åldrandet är oundvikligt, men kan du fördröja det med en vanlig hudvård ritual och ordentlig rengöring, toning och fuktgivande. Det finns många metoder för ansiktshuden skärpning, både kirurgisk och icke kirurgisk. Här kommer vi att diskutera några av icke kirurgiska metoder för hud åtstramning.
Laser ansiktshud Skärpning
Även om det finns kirurgiska metoder för hud åtstramning som ansiktslyft tillgänglig för en person, men på grund av det potentiella risken flesta föredrar laser hud i ansiktet åtstramning. På grund av åldrande, genetiska faktorer liksom allvar, tappar huden sin elasticitet och huden kan sloka nedåt orsaka lös käkar, rynkor och band. Genom arbetet med laser hud i ansiktet åtstramning är det möjligt att förbättra utseendet på rynkor och linjer med ett minimum av driftstopp och ingen smärtsam operation. I denna process är en infraröd ljuskälla passerade över huden i ansiktet som stimulerar kollagen under hudens yta. Detta får huden att strama åt och resultaten är direkt märkbar. Generellt två eller tre sammanträden laser hud i ansiktet åtstramning sessioner krävs för att få bästa resultat. Den är lämplig för både män och kvinnor och det som kollagen stimuleras och regenereras, människor får ett mer ungdomligt utseende. Läs mer på ansiktslyftning utan kirurgi.
Ansiktshud Skärpning Övningar
Ditt ansikte är också består av muskler som resten av kroppen. Om man med motion kan du hålla kroppen frisk, trim och hån, varför inte ditt ansikte? Du måste ha märkt att när du blir äldre finns det fina linjer, kråksparkar, rynkor och slapp halsbitar. Detta beror på att med tiden musklerna i ansiktet börjar förlora sin ton och fasthet. Eftersom muskler är som en kudde som huden är spänd över, när musklerna förlorar sin ton, fina linjer och rynkor visas på huden. Så, för att tona ansiktet muskler du behöver göra några ansiktshud åtstramning övningar. Du kanske vill läsa mer om ansiktet övningar.
För borttagning av fast linjer på din panna, placera pekfingrarna strax ovanför ögonbrynen och dra ner medan du försöker höja ögonbrynen. För uppsvullna kinder, göra en fisk form med läpparna, genom att blåsa ut dina läppar och gör en rund form. Nu leende så brett som möjligt och hålla positionen i 30 sekunder. För att bli av med din halsbitar, luta huvudet bakåt för att titta upp i taket. Att hålla dina läppar stängd, röra käken upp och ner i en tugga rörelse. Upprepa alla dessa övningar 10 gånger om dagen. Mer om ansiktsbehandling övningar för käkar och ansiktet övningar för rynkor.
Hem rättsmedel för hud i ansiktet Skärpning
Ansiktshud åtstramning kan också nås i viss utsträckning av huskurer. Regelbundet massage huden med en blandning av olivolja och jojobaolja före sänggåendet. Du kan också använda en ansiktsmask på huden genom att vispa en äggvita. Låt masken torka och sedan tvätta bort det med kallt vatten. Äggvita har hud åtstramning agenter som hjälper dig att uppnå en hån hud. Honung är ett annat bra toning agent. Applicera en blandning av honung och citron på huden och du kommer inte bara se hårdare hud, men din hud kommer att bli glödande och strålande. Du bör även gälla en regelbunden fysisk toner på huden som kyld tomatjuice att återfukta huden och minska uppkomsten av linjer och rynkor. Läs mer på; hud åtstramning Hem rättsmedel, Laser hud åtstramning, Slappa huden, så var dessa några metoder i ansiktshuden åtstramning. Drick alltid minst 8 till 10 glas vatten varje dag för att hålla huden återfuktad. Undvik att dricka för mycket kaffe och kolsyrade drycker och konsumerar massor av frukt och gröna bladgrönsaker. Det bästa sättet att hålla huden smidig och skrynkelfritt är att ha en hälsosam livsstil och en bra hudvård regim.

No comments:

Post a Comment