Friday 3 February 2012

Vad att skriva på en baby shower-kort

Oavsett om du är syster, vän, kusin, eller medarbetare till den snart mamma-till-vara, kasta en baby shower är verklig kul, men tar en hel del arbete. Att hedra och fira det nya ankomst i familjen, med en baby shower är den perfekta ursäkten. Som värd (plus deltagare) av den part, kommer du att presentera hedersgäst med en vacker gåva plus ett kort. Vi vet alla vad gåvor är för, men som för baby shower kort, de kan bli ett medel att uttrycka din upphetsning för sitt lilla paket av glädje.
Alla dessa saker var det roliga och enkla delen av duschen, nu kommer den tuffa delen. Vad att skriva på en baby shower kort kan inte bara vara förvirrande, men också något frustrerande. Varför? Eftersom det meddelande du skriver ut på kortet kommer att bo hos henne under mycket lång tid (som moms-till-vara som att minnas varje ögonblick). Så, för att ge din baby shower kort en kreativ och personlig touch, låt oss se vad är det som du måste hålla i minnet.
Skriva en kort Baby Dusch
Att göra processen så smidig och enkel som möjligt, vet detta, att vara så ärlig och använda ord från ditt hjärta kommer att ge dina ord betydande mening. Det bästa sättet att veta vad man ska skriva på en baby shower kort genom att reflektera moderns förhållanden. Kanske de har sitt första eller andra barn, eller antar. Ditt kort kan nämna något längs den linjen och noterar om sin underbara resa hittills. Det finns många idéer om hur man skriver ett kort baby shower. En dikt eller vers skulle kunna vara en fin touch. Du kan lägga till bilder eller komponera en rimmade dikt (med en touch av humor). Plus, som säger att man måste vara en kreativ författare eller poet för att skriva vad som finns i ditt hjärta? Följ bara dessa tips och skapa din egen vers baby shower. , Om du är nervös över att skriva en dikt, koncentrera sig på en en-linje vers i stället. Du kommer inte behöva köpa ett separat kort, allt du behöver göra är att skriva ner det på din personliga gåva taggar eller gravera det på doftljus. Det enklaste (och elegantaste) sätt är att rimma ett ord i mitten och slutet av din vers. , Kanske namnet på barnet är redan beslutade. I så fall kan du använda namnet i din vers, tillsammans med föräldrarnas namn. Konstruera en kvick vers av rimmade så många ord du kan med namnet på barnet. Var söt och rolig om det. ; Nu om du är mer säker på att göra en ny dikt själv, börja med bara 4 rader, du kan gå längre än så om du vill. För detta kommer du att rimma den 2: a och 4: e linjer. Tänk på vad du vill skriva och försöka spela med några ord baby shower och fraser. Till att börja skriva ned alla de ord som är relaterade till barn. Nu börjar rimmade dessa ord och fylla i tomrummen i din dikt. ; Du kan även använda dikten för att skicka ut inbjudningar baby shower och meddelanden födelse. Men det är inte nödvändigt att det rimmar varje gång. Försök att konstruera en visuell bild av hur det skulle vara när barnet kommer. Hur mycket kärlek och tillgivenhet han / hon kommer att få från alla. , Och om du verkligen inte kan tänka på vad man ska skriva på en baby shower kort på egen hand, kommer det inte vara så illa att stjäla ett par rader från kända dikter! Du kan även kassan gratulationskort i butikerna för lite inspiration för gott verser. , När du har din dikt, citat, eller meddelande klar, gå vidare och slå ut det från baby shower planering checklista. Och eftersom baby duschar är ett lyckligt tillfälle, behöver du bara koppla av och ha lite kul. Du kommer automatiskt vet vad du ska skriva på en baby shower kort när man släpper alla bekymmer och frustration, och koncentrera sig på den större bilden - barnets ankomst!

No comments:

Post a Comment