Wednesday 15 February 2012

Random Citat om livet

Livet är så fullt av frågor för oss alla i många unika sätt. Det kan vara pengar, karriär, familj, relationer, utbildning, eller ibland helt enkelt en oladdad mobiltelefon! Den testar oss varje minut och frustrationen blir bara outhärdlig. När du är nere med så allvarliga problem i livet, allt du behöver är några slumpmässiga citat om livet. Så ta en titt på några sådana liv citat i följande punkter, hålla behandlingen.
Random Life Quotes; Visste du att du slösar en tiondel av allt minut i ditt liv att vara negativ? Livet är så mycket mer värt än att bara tro att något hemskt kommer att hända, än det goda som kommer att hända. Om det finns allvarliga problem i ditt liv, lämna dem till Gud eller ödet om ni tror på heller, och om inte, lämna det då som ingen vet vad som kan komma ut av detta förseglade lådan kallas livet. Mer om berömda citat. ; Det första steget för att få det du vill ha ut av livet är denna: Bestäm vad du vill. ~ Ben Stein, en av de symptom på en annalkande nervsammanbrott är övertygelsen om att ett arbete är oerhört viktigt. ~ Bertrand Russell; För att ta sig från vad som var vad som kommer att vara, måste du gå igenom vad som är. ~ Anonym; Töm fickor höll aldrig någon tillbaka. Bara tomma huvuden och tomma hjärtan kan göra det. ~ Norman Vincent Peale; Det viktigaste att föräldrar kan lära sina barn hur man umgås utan dem. ~ Frank A. Clark, Rätt åtgärder för framtiden är det bästa ursäkt för felaktiga i det förflutna. ~ Tyron Edwards; När din rädsla rör någons smärta, blir det synd. När din kärlek rör någons smärta, det blir medkänsla. ~ Stephen Levine, Observera att den styvaste trädet är lättast sprucken, medan bambu eller pil överlever genom att bända med vinden. ~ Bruce Lee, njuta av små saker i livet, för en dag kan du se tillbaka och förstå att de var de stora sakerna. ~ Antonio Smith, Miraklet är inte att flyga i luften eller att gå på vattnet, men att gå på jorden. ~ Kinesiskt ordspråk, I livets bok, svaren är inte i ryggen. ~ Charlie Brown, Livet är enkelt, det är bara inte lätt. ~ Anonymous, Livet är som en vacker melodi, bara de texter förstörd. ~ Anonym, Mer om slumpmässiga citat och talesätt.
När det finns så många saker att bry sig om i vårt nuvarande, varför vi ofta hamna förlora våra sinnen över framtiden? Det finns så många vackra saker i livet i dag att vi fortfarande behov av att utforska och ta reda på om. Läs lite mer slumpmässiga citat om livet i följande punkter, men den här gången är rolig!
Funny Random Citat om Livet, Skratt är den bästa medicinen mot alla problem i livet och ibland kan man hitta vägen ut genom det. Livet är för kort för att användas av gråta över osäkra saker, kanske så väl skratta åt dem och hålla sig friska istället för deprimerad. Ta en titt på några slumpmässiga citat om livet som definitivt kommer att medföra en liten leende på läpparna om du läser det här med rynkad panna! Mer om roliga citat och talesätt. , Livet är inte så illa om du har gott om tur, en god fysik och inte för mycket fantasi. ~ Christopher Isherwood, det måste finnas mer i livet än att ha allt. ~ Maurice Sendak; En man ska styra sitt liv. Min är kontrollerande mig. ~ Rudolph Valentino, jag lägger alla mina geniala i mitt liv, jag lade bara min talang i mina verk. ~ Oscar Wilde, ingenting lyckas som överskott. ~ Oscar Wilde; Låt oss leva så att när vi kommer att dö även The Undertaker kommer att vara ledsen. ~ Mark Twain, jag tror jag har upptäckt hemligheten i livet - du kan vara tills du blir van vid det. ~ Charles M. Schulz, jag uppstår på morgonen slits mellan en önskan att förbättra världen och en önskan att njuta av världen. Detta gör det svårt att planera dagen. ~ EB White, Gud skriver en massa komedi ... Problemet är att han fastnat med så många dåliga skådespelare som inte vet hur man spelar rolig. ~ Garrison Keillor, Livet är något att göra när du inte kan sova. ~ Fran Lebowitz, Mer om roliga slumpmässiga citat.
Med dessa slumpmässiga citat om livet, hoppas du har insett att livet är fullt av de val du gör, och de val gör de härliga stunder i den. Så njut varje dag, precis som det kommer och göra det bästa eftersom det inte kommer tillbaka!

No comments:

Post a Comment