Sunday 26 February 2012

Ta bort sprayfärg från Car

Ett av de bästa sätten att göra din bil ser cool är att få det nedsprejad! En smiley eller motto visas i ljusa färger gör verkligen en bil ser "unga", är detta dock titta föredra endast av tonåringar och ungdomar i 20-årsåldern. För andra är en spray målad bil ett grymt trick spelade på dem som barn! Dessa personer kan naturligtvis inte ströva omkring med en spray målade bil som gör dem undra, "hur man tar bort sprayfärg från bil"? Följande är några enkla sätt att ta bort klotter eller någon form av sprayfärg från bil som hjälper dig att bli av med frågan om hur man remover sprayfärg från bil alltid.
Sätt att ta bort sprayfärg från Car
Basic - vatten och tvål: Även om detta kan verka som en mycket självklar metod för att avlägsna sprayfärg, fungerar det. Allt du behöver för denna spray metod för färgborttagning är en hink med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel. Helt enkelt skrubba måla med hjälp av en trasa. Denna lösning kommer definitivt att bidra till att undanröja sprayfärg, om du tillåter sprayfärg för att torka upp och sedan försöka ta bort det! Precis som alla andra fläckar, en sprayfärg fläck måste också deltog omedelbart. Läs mer om hur du tar bort färg från bilen.
Nail Polish Remover: Det låter kanske konstigt att användningen av nagellack kan bidra till att ta bort sprayfärg från bil. Men det är sant, de flesta nagellack innehåller aceton i det, är det aceton som hjälper till att ta bort envisa färg. Helt enkelt doppa en mjuk trasa i nagellacksborttagare och lätt gnugga på sprayfärg. Även om detta är en enkel procedur, gör det långsamt som man kan ta bort den ursprungliga billack också! När sprayfärg tas bort, stänka vatten på den platsen och gnugga bort med en torr trasa. En av de viktigaste sakerna att tänka på är att hålla nagellacksborttagare bort från gummi ändar av bilen. Aceton kan lösa upp gummit i en minut, så var försiktig när du använder den. Läs mer på biltvätt.
Bensin: Bensin eller bensin kan också användas för att ta bort sprayfärg från bil. Proceduren är enkel, doppa en mjuk trasa i en container bensin och försiktigt gnugga på spray målade området. Var försiktig eftersom bensin kan ta bort den ursprungliga färgen på bilen också, så gnugga endast den specifika område med bensin. Tvätta bilen med ljummet vatten när du är klar. Du kan behöva lägga tvättmedel till ljummet vatten för att bli av med bensin lukt. Även vaxa bilen eftersom det blir lättare att ta bort färgen, om det blir nedsprejad igen. Läs mer på bilen vaxning.
Rubbing Compound: Rubbing förening kan också användas för att ta bort sprayfärg från bilar. Om du undrar om var du kan få en gnugga förening, behöver du inte oroa dig eftersom det finns på alla Biltema. Precis som alla tidigare metoder, använda en trasa att gnida gnugga medel på sprayfärg. Applicera jämnt och sedan smittar av sig kraftigt kommer sprayfärg lossna. Mikrofiberduk är mer användbar för att ta bort sprayfärg är mikrofiberduk även i butiker automatisk del.
Dessa var några av de enkla metoder att ta bort sprayfärg från bilar. Alla dessa metoder är säkra att använda, men är det bättre att försöka varje lösning på en liten lapp, och om den ursprungliga färgen lossnar, inte använder den. Så nu när du vet enkla sätt att bli av med sprayfärg, behöver du inte oroa dig för oönskade mönster på din bil!

No comments:

Post a Comment