Wednesday 22 February 2012

Brudtarna Buketter

När bruden går ner i gången, går en flicka efter henne och står bredvid henne nära altaret. Sedan en annan tjej följer efter henne att stå bredvid Maid of Honor, det är hennes, brudtärna. Även om det är brudens dag att se de bästa, hennes tärnor följa mycket noga eftersom den näst mest vackra damer i rummet. Deras rika färgade eleganta satin klänningar, gjort vackert hår och livfullt färska blommor i sina händer ofta fånga uppmärksamheten hos gästerna. Blommor och buketter är en nödvändighet i alla bröllop. Efter brudbuketten, brudtärna och brudtärna buketter måste vara den bästa. Om du vill veta vilka olika stilar av brudtärna buketter som är tillgängliga, ta en titt på följande punkter och ta reda på vilket är ditt val. Mer om bröllop blommor.
Brudtarna Bouquet Idéer
Det finns många idéer att göra dessa härliga brudtärna buketter. Du kan ha enkel design som kan göras själv. Det bästa med att göra dessa brudtärna buketter är att de kan göras med unika blommor med färger som matchar tärnornas klänningar. Hitta några sådana kreativa brudtärna bukett idéer anges nedan just för dig. Mer om unika brudbukett mönster.
Handtied Posies, dessa bukett design är ingenting annat än en bukett blommor tillsammans och binds upp kollektivt så att de kan hållas i händerna. De är lättast att göra och ser mycket elegant och vacker. Denna konstruktion av att göra brudtärna buketter är mycket känt och många kvinnor föredrar Posies. De är också mycket bekväm att hålla och inte bli för rörigt som de är handtied. Låt oss ta en titt på hur man gör brudtärna buketter i några enkla sätt. Mer om handtied brudbuketter.
Saker du behöver; 5 stjälkar av Casablanca liljor, 5 stjälkar av Ivory rosor, vita genomskinliga band, Wire, saxar, en grön tejp, riktningar, det första du kommer att behöva trimma stjälkar av blommorna i önskad längd. Se till att du halv plocka blommade och fullt blommade blommor som de ser vackra. , Sedan med tråd, håll alla blommor tillsammans med stjälkar att göra buketten. Kontrollera också att du har lagt tillräckligt med bladverk så att buketten inte ser tomt. ; När kabeln har haft blommor på plats, med hjälp av gröna band, täcka stjälkarna så de är kompakta och prydligt rum. ; Om blommorna inte hålls uppåt, lägga lite mer blad runt bukett att hålla blommorna i centrum. , Efter detta, knyta band runt stjälken och gör en härlig stor rosett med det. Du kan använda alla blommor med starka stjälkar att göra dessa Posies. , Överarmens Buketter, Dessa konstruktioner av buketter ser väldigt viktoriansk och elegant. De är avsedda att hållas under armen så att de faller som ett spår och är mycket attraktivt. Dessa buketter är generellt att föredra för brudbuketter men de mindre kan användas som brudtärna buketter. Det finns många blommor som har långa och flexibla skaft som lätt ger buketten en överarm utseende. Även Calla Lily buketter ser bra ut, kan du använda blommor som orkidéer, gladiolas, nejlikor, etc. också eftersom de är färgglada och eleganta. De färger som kan användas för överarm brudtärna buketter är röda, lavendel, elfenben, gul, rosa och orange. Du måste följa samma förfarande som ovan för att göra dessa överarm buketter. Utom måste du hålla längden på stjälkarna ojämn med kortare blommor i början och sedan längre stjälkar. Mer om hur man gör en forsande bukett.
Pomanders, A Pomander är också en utmärkt bukett idé för brudtärna buketter. De är unika och ser mycket presentabel med klänningar. De är bollar gjorda av blommor och har ett band som löper genom den bukett som ska hållas i händerna. Dessa pomanders är gjorda med mestadels rosor eftersom de har kraftiga stjälkar och hålls samman lätt. Med frihet av rosor och nejlikor, kan du har dessa pomanders i lyxiga färger som rött, elfenben, gul, rosa, orange, svart, lila och många fler. Gerbera, solrosor och Casablanca liljor kan användas för att göra dessa attraktiva och färgstarka pomanders också. Mer om bröllop kysser bollar.
Alltså med så många idéer för brudtärna buketter måste du ha hittat ditt val av stil. Du kan komma upp med några av dina egna idéer så bra och göra dessa vackra buketter brudtärna alla av er själva.

No comments:

Post a Comment