Monday 13 February 2012

Camellia Plant

Camellia Anläggningen är en mest önskade trädgårdsväxt, känd för sin speglande blomningar. Native till östra och södra Asien, bär denna perenn buske mörkgröna blad och färgstarka prålig blomningar. Kort sagt, kamelia växter som odlas både för blad och blommor. Den vackra kamelia Blommorna är enkla eller dubbla, som finns i vit färg och nyanser av gult, rosa och rött. Några av de nyutvecklade sorter har flerfärgad eller brokiga blommor.
Hur att växa en Camellia Plant?
Medan du talar om att växa kamelia växter, de är ganska härdiga i USDA zoner 5-6. Ändå kan du plantera dem i andra ar, förutsatt att växterna skyddas från tung frost. Annat än att reglera optimalt temperaturintervall, kräver kamelia växt vård mindre ansträngning. Du kan behålla kamelia växter inomhus eller i din trädgård och njuta av deras vackra blommor på vintern. Nedan diskuteras några av de trädgårdstips hjälp för växande friska Camellia anläggningar:
Camellia växtsorter, flera sorter av Camellia anläggningen säljs kommersiellt för plantage i blomma trädgård. Och välja de bästa typerna som passar de rådande klimatförhållandena i ditt område är absolut nödvändigt för att undvika framtida huvudvärk upprätthålla Camellia växter. Samtidigt köpa småplantor eller Skottsticklingar, kontrollera blomman färg och form också. Sist men inte minst bör de vara friska, sjukdomsresistenta och mognat sådana, med väl etablerade rotsystem.
Camellia Plantering Site, något sur, lerig jord med rika halter av organiska ämnen krävs för plantering en Camellia anläggning. Förbered krukväxtjord eller trädgårdsjord att uppfylla dessa krav. Den växer bäst i halvskugga eller områden som får filtreras solljus. Så, för odling av den som en krukväxt, kan du välja platser nära dörrar eller fönster. Växande kamelia i sådana fläckar minskar också snabb torkning av marken.
Camellia växtodling, medan transplantera kamelia växter i trädgårdsjord eller behållare (inomhus), se till att du inte stör rotklump eller skada rötterna. Gräv ett hål i marken, med en storlek nog att hålla rotklump. Placera försiktigt kamelia småplantor i hålet och täcker rot med jord. Tryck lätt med fingrarna runt basen av plantorna att ta bort luftfickor. Följ samma för odling av andra småplantor. Djupt vatten din nyplanterade kamelior. Veta mer om container trädgårdsskötsel.
Camellia Care Tips, varm temperatur liknar subtropiska klimatförhållanden är idealisk för optimal tillväxt och blomning av Camellia växter. De kan inte tolerera mycket kallt eller mycket varmt miljöförhållanden. Om den faller ner till 15 grader eller lägre, kommer blommorna skadas. Därför bör du täcka kamelia buskar med plastfolie som skydd mot skadlig frost. En annan vård tips som ska noteras är gödsling minst en gång varannan månad.
Camellia Växtsjukdomar, att bibehålla kamelia växter ingår också att undersöka tecken på sjukdom och skadedjursangrepp, innan det blir för sent att kontrollera dem. Den gemensamma skadedjur som påverkar kamelia växter är bladlöss, myror och kvalster spindel. Beskärning dem på vintern och ta bort svaga delar kommer att kontrollera sjukdomar i viss utsträckning. Du kan tunna ut interna kvistar och tillåta en ordentlig ljus penetration till friska grenar som i sin tur främjar utveckling av större blomningar.
En av de fakta kamelia anläggningen värd att nämna är att den delar samma familj med te. Det fina med kamelia blomningen är uppskattat av att förklara det som staten blomma i Alabama 1959. Exakt blomning av Camellia växten skiljer sig med angivande av den sort och växande villkor som ges till det. De flesta av de sorter utveckla blommor i svalt väder. Oavsett vilken lämplig sort du har valt, växande kamelia anläggningen är roligt och avkopplande, där du får njuta av attraktiva blommor i kalla månader.

No comments:

Post a Comment