Saturday 18 February 2012

Vad man ska ha till ett bröllop

Om du är kvinna, i det ögonblick du får en bröllopsinbjudan, du säker börja tänka, "klänningar att bära till ett bröllop." Om du är en man, lämnar du förmodligen uppgiften till kvällen för bröllopet. I båda fallen skulle det inte skada om du är väl informerade om vad man ska ha till ett bröllop. Så är den här artikeln för alla dem som bandet över deras bröllop klädsel och tillbringar mycket tid i garderoben efter en lämplig klädsel. Det finns vissa faktorer som du bör tänka på när du väljer ett bröllop klänning. Om bröllopsinbjudan nämner en klädkod, blir din uppgift enklare. Om inte, kan du plocka upp diskreta inslag från inbjudningskort själv. Hur? Låt oss ta reda på.
Vad man ska ha till ett bröllop; Som nämnts ovan, val av en ordentlig bröllop klädsel behöver en hel del tankearbete. Du måste överväga utformningen av händelsen, dvs om det är ett formellt bröllop eller ett casual ett. Tiden för bröllopet spelar också en viktig roll i valet av kläder. Förmiddag och eftermiddag bröllop attires är mer av en casual typ, medan kväll bröllop har en air av formalitet. Platsen för bröllopet är ännu ett faktor som bör beaktas samtidigt välja ett bröllop outfit. Om du har blivit inbjuden till en utomhus eller en strand bröllop, då du kan koppla av och gå för en avslappnad outfit. Kyrklig vigsel eller bröllop hallar kräver en formell klädsel för gästerna. Om bröllopsinbjudan inte säga något om bröllopet klädsel av händelsen, kan du ta inspiration från inbjudningskort själv. Om det är tryckt i svart bläck på en kräm papper i ett formellt språk och formella typsnitt, då kan du vara säker på att det är ett formellt bröllop. En blommig, färgglad inbjudningskort på ett mindre formellt teckensnitt anger främst en slapp eller utomhus bröllop.
Vad man ska ha till ett sommarbröllop, Sommar bröllop kännetecknas av ett stänk av livfulla färger överallt. Sommar bröllop äga rum främst på morgonen eller eftermiddagen. Du kan alltså gå till en casual bröllop klädsel för sådana bröllop. Kvinnor kan bära knälång blommiga klänningar i klara färger som gult, orange, fuchsia, lime, etc. Om det är en morgon bröllop, betona mer på ljus, pastellfärger. Alternativt kan du också välja en ljus kostym att bära för en morgon bröllop. Accessorize med en anständig väska och platta skor. För kvällen bröllop, kan du gå för off axeln klänningar och teamet upp dem med stickade jacka eller en sjal för att skydda från sval sommar bris. Män kan ha bekväma byxor, kavaj med eller utan slips. Håll dig borta från mörka dubbelknäppta kostymer eller kavajer. Klänningar för ett sommar bröllop bör vara ledig, sval och behaglig.
Vad man ska ha en Beach Bröllop, Beach bröllop är mycket roligt eftersom betona är mer på fest istället för den klädsel. Därför kan du gå för kausala bröllop klädsel för strand bröllop. Däremot casual inte översätta till ett par jeans och sneakers. Kvinnor kan bära klänningar och kjolar i ljusa färger tillsammans med hattar och stora väskor. Men bär inte Lacy, strömmande material som lätt kan fastna i vinden. Kvinnor bör avstå från att bära lågt skuren klänningar som syfte ovanför knäet. På samma sätt undvika att bära höga, spetsiga klackar eftersom de kan sjunka i sanden. Män kan bära en klänning skjorta och formella byxa med eller utan slips. Team upp det med ett par formell läderskor.
Vad man ska ha ett formellt bröllop, Om klädkoden säger "svart slips", kan du vara säker på att du behöver en ut och ut formellt bröllop klädsel. Därför ta ut din smoking eller hyra en om du inte äger. Ladies bör bära golvet klänningar längd kväll i tyger som satin eller siden. Om klädkoden säger "svart slips frivilligt" kan du koppla av lite och klä upp som du skulle för ett cocktail party. Män kan bära jackor medan kvinnor kan gå för cocktail knälång klänningar. Formella klänningar och höga klackar eller stilettklackar är de mest lämpliga kläder när du tänker på vad man ska ha till ett bröllop.
Det finns vissa outtalade regler för vad man ska ha till ett bröllop. Undvik vita kläder i Lacy tyger eftersom det främst är reserverade för bruden. Även bryr sig ingen om du klär dig i svart dessa dagar, se till att du peppa ditt utseende genom accessorizing ljust. Slutligen är det acceptabelt att fela på sidan av overdressing än klä upp alltför lättvindigt. Men se till att du inte överskugga bruden och brudgummen.

No comments:

Post a Comment