Wednesday 29 February 2012

Garderob Design Idéer

Göra en maximal användning av garderober kan endast vara möjligt med en riktigt utformad pjäs. En riktig garderob arbetsplan är en säker väg mot ett användbart lagringsutrymme. Om du vill ha en garderob att vara mycket mer än bara förvaring för dina kläder och andra föremål, måste du tänka långt innan den slutliga utformningen av design. Från ett antal idéer garderoben design, är det viktigt att välja en lämplig för dina behov. Du kan ha garderober anpassas efter dina behov och för den slutliga utformningen. Här är några garderoben designidéer och saker att tänka på samtidigt köpa en.
Vad är dina krav för Closet Design?; Behöver du en spegel fast på garderobsdörren för att klä bekvämlighet? Vad sägs om att ha speglat helt dörrar? Då placering av garderoben är viktigt i detta fall som du behöver tillräckligt med utrymme framför den för putsning och titta i på avstånd. Planerar du att lägga till en strykbräda till garderoben? Du kan ha ett stort vikbar styrelse knuten till en hylla i det här fallet. Du kan hålla stängda dörrar öppna och vika detta att börja stryka kläderna. Överväg inre belysning med rätt belysning. Vill du lägga till andra lager som TV som kan ses samtidigt som dressing eller ett musiksystem till garderoben ram? Tänk på detta också. Du kan ha öppna hyllor för detta på båda sidor eller centrum, därav dela garderoben. En av de idéer garderoben designen är att ha sådana öppna hyllor på båda sidor för att placera prydnadsföremål, böcker, etc. Få mer information om garderoben arrangörer.
Organisera det perfekt; Rätt garderoben hyllsystem är det främsta kännetecknet för bästa idéer garderoben design. Att ha rätt avsnitten kommer inte bara hjälpa till att hålla dina saker välorganiserat, men det kommer också vara lätt att hitta och se bra ut. Så vad är avsnitt? Detta beror på din befintliga garderob och vad alla ni fortsätta att lägga till. En av de stora idéer garderoben design är att ha separata formella och informella avsnitt. Placering bottnar och toppar separat inom det formella och informella avsnitt är en annan viktig sak. En separat avdelning för små och stora accessoarer är ett måste för flickor garderober. Separat avdelning för väskor och plånböcker kommer att hjälpa till att hålla saker bra sortering. Skor avsnitt behöver huvudsak vara i botten. Du kan ha ett separat avsnitt för att släppa vikta strukna kläder, som kan monteras i mindre utrymmen. Galge stavar skall vara på en bekväm höjd. Översta sektionerna kan upptas av extra bagage, paraplyer, sjalar, tröjor och kläder efter årstid. Glömde lådorna? Som jag nämnde, kan du få dessa för små tillbehör och andra små objekt som ska placeras i. Att ha en snygg garderob, ordna lådorna i centrum och lika hyllor och utrymmen hängare på varje sida. Läs mer om garderoben idéer för små utrymmen.
Sista handen; spela upp exteriörer i garderoben är en av de bästa idéerna garderoben design. Detta kommer att ge garderoben en attraktiv look. Du kan använda laminat matcha med det andra rummet dekor. Med skjutdörrar i trä garderoben dörrar är också en av de smarta idéer garderoben design för att undvika door ockuperar golvytan när den öppnas. Du kan också ha speglar monterade på 2-3 på varandra följande dörrar eller alla dörrar ger dig en god uppfattning. Fancy dörrhandtag och låda knoppar kan läggas till mönstret. En av design skafferiet garderoben idéer är att ha glas eller frostat glas dörrar.
Med nämnda idéer garderoben design du är säker på att ha en yttersta garderob. Detta kommer också att hjälpa dig att få maximal nytta av lagringsutrymme. Tänk på din krav och börja utforma garderoben.

No comments:

Post a Comment