Friday 10 February 2012

Årsdag Gåvor av år Gift

Den som kom upp med idén om årsdagen gåvor som gifta år var ett geni! "Coz nu ingen har att sitta och klia sig i huvudet undrar vad är det bröllopsdag gåvor av året eller datumet kan de helt enkelt hänvisa till listan och vet vad de ska ge när! Perfekt om du frågar mig. Så, om du behöver veta vad som är det årsdagen gåvor genom åren gift, läsa följande artikel:
Anniversary teman genom året
Låt oss få in de viktiga åren av årsdagen gåvor som gifta år och sedan lista ut några av de idéer årsdagen gåva som du kan hämta inspiration från. Varför? För att ge din bättre hälft som perfekt lämplig gåva förstås!
1. Bröllopsdag, den första bröllopsdag är alltid den mest speciella ett. Temat för i år är papper. Beviljade det låter tråkigt när bilden av flashiga smycken, dyra parfymer och så och så blinkar framför dina ögon, men de goda nyheterna är att de alla kommer att följa under de senare åren. Vad är några bra 1. Bröllopsdag gåva idéer med papper som tema? Prova några unika kinesiska papper lyktor som du kan hänga upp över matbordet för en magisk effekt eller en unik papper målning att pryda ditt vardagsrum.
2. Bröllopsdag, det andra bröllopsdag får ett särskilt omnämnande, eftersom det inte är så sent på ert äktenskap och inte så tidigt heller. Den traditionella tema för i år är bomull. Och vad kan vara några av de andra idéer årsdagen gåva som du kan använda? OK. Vad sägs om en stor korg av alla saker bomull? Tofflor, badrockar, byxor bomull, underkläder, hängmattor, täcken? Låter bra?
10. Bröllopsdag, Ett decennium in i äktenskapet och still going strong, eller hur? Den officiella temat för den tionde årsdagen är tenn eller aluminium. Presentidéer för detta år som kretsar kring tenn och aluminium? OK. Den här är bara som ett skämt men man kan stapla upp kylen med burkar av hans eller hennes favorit dryck! På en mer seriös, tenn eller aluminium fotoramar, eller en dörr skylt som har din namn ristade på den.
25-åriga bröllopsdag, Den 25: e året varumärket i sig är skäl nog att fira! Den officiella temat för i år är silver. Och det finns sååå mycket du kan göra med det! Bortsett från det självklara valet av smycken, å andra 25-årsdagen gåvor som du kan ger dig är silver, graverad silver nyckelringar eller 2 och 5 dagars semester på en exotisk plats! Andra smekmånad, varför inte!
50. Bröllopsdag, 50 år. Kudos och gratulationer. Den traditionella tema för i år är guld därav Golden Jubilee, ser du? Och nu vänder sig till 50-presenter bröllopsdag, här är några idéer. Naturligtvis smycken är det mest populära valet och av goda skäl också. Guldsmycken har en klass för det egna! Så varför inte, eller hur?
75. Bröllopsdag, 75! Inte många människor är lyckliga nog att fira deras 75. Bröllopsdag så du bör vara väldigt stolta över er själva för att vara med varandra för alla dessa år! Den officiella temat för i år är diamant, och jag uppmanar på smycken igen. En ring, ett hänge, örhängen eller enkla nitar diamant.
Årsdag Gåvor av år Gift - Lista
År traditionella tema, 1Paper, 2Cotton, 3Leather, 4Flowers, 5Wood, 6Candy/Iron, 7Copper, 8Bronze/Pottery, 9Willow, 10Tin/Aluminum, 15Crystal, 20China, 25Silver, 30Pearl, 35Coral, 40Sapphire, 50Gold, 55Emerald, 75Diamond
Det är en bra idé att hålla denna lista över årsdagen gåvor genom åren gift någonstans prydligt stoppade in i din garderob, så du kan överraska den andra med den perfekta presenten år efter år.

No comments:

Post a Comment