Thursday 16 February 2012

Ser yngre ut Eyes

Den mest känsliga och vackra del av vår kropp är "ögon" och alla skulle tjäna på om de hade yngre ögon. När vi åldras livsstilsrelaterade tillstånd som stress, depression och oro ta en vägtull på vår fysiska utseende, och det visar mest på våra ögon. Mörka ringar under ögonen är ett av de vanligaste synliga effekter av stress och åldrande. Rynkor i ögonen också avsevärt påverkar hur vi ser. Huden runt ögonen är så känsliga att vi måste vara särskilt försiktig när tenderar till det.
Det finns många produkter tillgängliga på marknaden som hävdar att föryngra och ta hand om ögonen. Över disk ögat krämer har kemikalier som kan i slutändan skadar ansiktet huden efter långvarig användning. Vissa kliniska behandlingar erbjuder specialistvård ögon som "Botox" och "kollagen injektioner. Kosmetiska företag verkar komma med den näst bästa för ögonen vid byte av varje kalendermånad. De erbjuder specifika produkter som hävdar att viga till yngre söker ögonen för män eller kvinnor. Alla ovanstående behandlingar kan vara lite dyrt, särskilt jämfört med huskurer, som inte har några biverkningar och är ganska enkel. Låt oss ta en titt på några hem rättsmedel för yngre ögon.
Hem rättsmedel för yngre Looking Eyes
Du behöver inte spendera pengar på kosmetiska krämer som får eller inte får arbeta för att få yngre ögon. Det finns många huskurer som gör att du tenderar att dina ögon genom att använda saker som finns tillgängliga i den genomsnittliga köket. Yngre ut ögon recensioner av några huskurer har visat att nästan alla har stor inverkan på huden runt ögonen och de har också minska synliga tecken på rynkor. Några av de huskurer för yngre ögonen ser är:
Gurka, Klipp ut skivor en kall gurka och hålla dem över ögonen i en timme eller två och koppla av. Detta är en av de mest effektiva sätten att ta hand om de påsar som bildar under ögonen. Du kan också ansöka gurka saft runt ögonen över natten och tvätta bort på morgonen för att se några bra resultat. Gurka innehåller askorbinsyra (vitamin C) och caffeic syra, som lindrar och föryngrar huden. Detta är också ett effektivt påsar under ögonen hem åtgärda.
E-vitamin, när det kommer till hudvård, har E-vitamin en speciell plats som det en antioxidant och har anti-inflammatoriska effekter på huden. Du får kapslar E-vitamin på marknaden, bara öppna upp dem och applicera gelen runt ögonen. Använd denna lösning dagligen och du kommer att märka några synbara effekter i en månad eller två. Vitamin E är känd för sina effekter för att bromsa åldrandet.
Tepåsar, Grönt te påsar är mycket effektiva mot huden lossnar och kollagen förlust, och regelbunden användning av dessa påsar har visat några bra resultat. Du kan också använda kamomillte påsar eller skida kaffe för mörk cirkel under ögonen. Doppa tepåsar i varmt vatten i 3-4 minuter, låt dem sedan svalna en stund och tillämpa över ögonen. Se till att de inte är för varmt, eftersom de kan bränna huden.
Honung, Använd honung som ett öga vård mask och applicera den över och runt ögonen för att föryngra huden. Honung är en bra antioxidant och en bra antibakteriellt medel som tenderar att huden och ger den en yngre utseende och lyster. Applicera honung i en badda rörelse på den vikande och uppsvullna huden runt ögonen, hålla det på i ungefär en timme och skölj sedan med bomull doppad i varmt vatten.
Dessa huskurer är mycket kostnadseffektivt och har visat bra resultat under åren för att människor som vill yngre ögon. Några andra saker som du kan prova använder är vattenmelon och äggvitor. Användningen av äppelcidervinäger externt har också visat sig effektivt för att ge yngre ögon.

No comments:

Post a Comment