Thursday 23 February 2012

Värderingsavdrag för långa ansikten

Din frisyr måste perfekt era ansikts ram. Om ditt ansikte är lång, måste du klippa bort håret så att själva formen bibehålls. I enkla ord bör frisyr inte göra ditt ansikte längre, eller det kan öka bredden på ansiktet, om det är för lång. Så hur avgöra den lämpligaste värderingsavdrag för långa i ansiktet? Slappna folks! Följande innehåll skall låta dig veta väl lämpad frisyr långt står inför.
Klippning för Long Inför Girls
De två saker som tas i beaktande är längden på håret och formen på ansiktet. Frisyrer för långt ansikten som liknar avlånga ansikte frisyrer. Flickor med långa ansikte bör behålla längden, åtminstone tills deras hals. Här är några bra frisyrer för långa i ansiktet.
Hackad Lager, Om du har en lång och härlig man, bara hugga av några lager! En rakkniv skär frisyr med ojämna ändar är bara perfekt för lång i ansiktet. Det första lagret bör falla under templet och resten tre av fyra lager skulle falla i följd. Kort frisyrer för långa i ansiktet med rakblad i bitar, ser chica och trendiga.
Långa Curls, Flickor som har lösa lockar måste forma dem. Långa lockar är en av de bästa värderingsavdrag för långa i ansiktet. Du behöver inte experimentera mycket om man har lockigt hår. Få några korta gran lager framför, så att de mjuka lockar som väl.
Lång Bangs, Klippning med lugg är också ett bra alternativ för lång i ansiktet. Bangs öka bredden på i ansiktet. Oval form eller lång ansiktet kompletterar väl med lugg. Håll längd långa på baksidan (V eller U) och hacka smällar från sidan eller framifrån.
Vågig Blow, vågigt hår är idealisk för att experimentera med. Frisyrer för vågigt hår kan bibehållas på lång eller kort. Låg steg från rygg är perfekt för långa vågiga hår, och om kort, få det fransade på pannan och behålla längden till halsen.
Klippning för Long Inför Boys
Ibland kvinnor svimmade av de nya moderna frisyrer för män. Lång möter män kan prova olika frisyrer, antingen långa eller korta. Kommande mode genre har gett en ny form av frisyrer som gör dem ser antingen sexig eller töntig. Dessutom, om de har långa ansikten, det är bara välsignelse. Här är en lista över värderingsavdrag för långa ansikten hos män.
Kort Spikes, Om du letar efter korta trendiga frisyrer för män, får bara de taggiga utseende. Hacka av ojämnt och in med en styling gel för att få spikar bländande upprätt.
Klassiskt skuren, Klassiskt skuren är fortfarande på modet i dag. Det är en av frisyrerna som kommer att förbli fasta i den professionella världen. Även variationer har utvecklats, men originaliteten har behållits. Det är i kombination med kort lugg och är en av de bästa värderingsavdrag för långa i ansiktet.
Dreadlocks, Kan vara väl förtrogen med Bob Marleys dödliga dreadlocks? Detta är en av de mest populära långa frisyrer för män. Håret är vriden med verktyg hårstyling och sedan kammade bakåt.
Kort Shaggy, Korta lurviga frisyrer är bara söt. En bit längre över pannan och kort från baksidan. Denna frisyr är perfekt för långa inför män. Gymnasieelever eller publiken college är mycket förtjust i denna frisyr. Få en wet look eller låt den torka och ledig.
Utveckling av olika frisyrer stilar och idéer har gjort människor improvisera deras sätt kvoten. Grab någon av dessa frisyrer för långa ansikten nämns i denna artikel. Stoltsera dig med vackra färger och understryker att se de bästa.

No comments:

Post a Comment