Monday 27 February 2012

Lägga Eluttag

Om du känner att du vill ha mer eluttagen i ditt hem, sedan ett alternativ som du måste tänka på är att lägga till eluttag där själv. På så sätt kan du spara mycket pengar som du skulle ha spenderat på att anställa en entreprenör för att göra jobbet åt dig, men på samma gång du driver även en risk för en farlig elektrisk stöt, för att inte tala om de skador som dina väggar kan upprätthålla.
Det finns många apparater som vi vill använda i våra hem idag, och oftare än inte antalet eluttagen som är tillgängliga för oss kanske inte räcker till. För att lösa detta problem är en mycket realistisk hem förbättring lösning att veta hur du lägger till ett eluttag, eftersom detta kan ge oss möjlighet att använda flera anordningar.
Lägga eluttag till ett rum är inte en lätt uppgift på något sätt, och kräver vissa detaljerade kunskaper om ledningssystem och hur de elektriska systemen fungerar. Det säger sig självt att lägga eluttagen är inte en uppgift som bör prövas av någon som inte vet något om dessa system och hur de fungerar, eftersom det kan visa sig vara extremt farligt också. Läs mer om elsäkerhet.
Lägga eluttagen, Först måste du hitta rätt plats för att lägga till eluttag. Scan i rummet och hittar en plats på väggen som kunde hålla utloppet. Nu måste du mäta höjden på andra butiker, om några, på väggen. Observera att denna mätning skall vara av höjden på hål i väggen, och inte ned på panelen. Du måste ta bort panelen för att göra detta. I en vanlig pinne byggd amerikanska hem kommer det att finnas dubbar placeras i väggen på samma avstånd från varandra. Du måste hitta reglarna runt den plats där du vill att din utlopp vara, och syftar till att lägga till utloppet mellan dessa två dubbar.
Nu är nästa steg för att lägga till eluttag för att säkerställa att det inte finns några andra butiker eller ledningar som löper genom väggen du har valt, och sedan bestämma där makten kommer att nå ditt uttag från. Användning av befintliga ledningar som har en viss längd är en bra idé men vara extremt försiktig eftersom electrocuting själv är förmodligen inte en del av dina planer. Därefter måste du besöka en järnaffär och köpa en "cut-in" uttagsbox. Detta kommer att ge dig de verktyg och anvisningar som behövs för att lägga eluttag i ett rum.
Därefter måste du göra ett hål i väggen som kommer att vara storleken på utsidan av cut-in-box. Beroende på vilken typ av material som väggen består av, behöver du antingen en kniv eller en borr. Nu måste du köpa och montera rätt typ av kablar från den nya öppningen till din strömkälla. Detta måste göras noggrant och sakkunnigt. När du har anslutit kabeln måste du se till att anslutningsdosan sitter fast på väggen och inte vicka runt. Sedan måste du se till att inga oädel metall synliga ledningar någonstans längs linjen innan du slår på strömmen för att kontrollera om ditt uttag fungerar. Kostnaden för att lägga till eluttag själv kommer säkert att bli lägre än de $ 100 - $ 200 du skulle behöva betala elektriker eller entreprenören för att utföra samma arbete.
Också läsa följande:; Byt Eluttag, Installera elektriska isolerrör, elsäkerhet i hemmet, varnas för att det finns många risker som kommer med denna uppgift och är inte lätt. Några tidigare kunskaper om elektriska ledningar system är absolut nödvändigt, och man måste även se till att elnätet är avstängda under hela denna process. Med dessa steg kan man också lära sig om hur du lägger eluttagen i garage och lägga eluttag på befintliga uttag.

No comments:

Post a Comment