Tuesday 21 February 2012

Icke receptbelagda guldfärgade kontakterna

Du kan bli den blåögda pojke (eller flicka) för klassen genom att köpa en av dessa icke receptbelagda färgade kontakter. Men sedan igen, bara för att vara säker, bör du gå igenom den här artikeln på icke receptbelagda färgade kontakter så att du kan ta ett mer välgrundat beslut.
Färgade kontakter utan recept
De flesta människor, inklusive jag själv, kommer att säga att kontaktlinser utan recept, färgade eller inte, är en strikt no-no. Av den enkla anledningen att dina ögon är en mycket känslig och viktig del av din kropp och du inte vill skada dem på grund av dina grundläggande oansvarighet.
Det finns flera faktorer som du behöver tänka på när du köper icke receptbelagda färgade kontakter, en hel del som du inte kan ha möjlighet att utvärdera dig själv och behöver optiker för. Några av dessa saker omfatta kontroll ögonen först, känna till storlek och krökning av ögat, så att du vet vilken är den perfekta kontaktlins storlek för dig. Om du redan använder linser som har makt, så du bör kolla dina ögon för den aktuella strömmen innan du köper nya färgade kontaktlinser. Därför, oavsett om du ska köpa icke receptbelagda färgade kontakter för mörka ögon eller ljusa ögon är det alltid bättre att gå till en optiker först och få recept på kontakterna. Inte väljer färgade kontakter utan recept bara för att det kommer att spara en hel del tid och ansträngning.
Ytterligare ett problem i att köpa icke receptbelagda färgade kontakter för bruna ögon eller andra färgade ögon är att återförsäljare i kontaktlinser inte kan sälja dig icke receptbelagda färgade linser ändå. I många ställen behöver du ett recept för att köpa kontaktlinser och försäljaren kommer inte att sälja dem till dig utan en. Detta beror på om efter försäljningen av icke receptbelagda linser kontakt, du har några problem med ögat, då dealern skulle hållas ansvariga. Därför kommer återförsäljaren för sin egen skull be om ett recept innan sälja icke receptbelagda färgade kontakter. Därför att svaret var man kan köpa icke receptbelagda guldfärgade kontakterna är: ingenstans. Välrenommerade kontaktlins återförsäljare alltid begära recept. Den mindre kända som inte gör det. Så, nu har du gör ditt val.
Tredje sak att köpa icke receptbelagda guldfärgade kontakterna är att man alltid borde hålla sig till den välrenommerade varumärken. Det finns flera välkända märken runt och medan de kan komma till ett pris som ligger en aning högre, du måste förstå att dina ögon är inte något du har råd att ta en chansning med. Så, köpa linser bara från en känd tillverkare. Den billiga icke receptbelagda färgade kontakter kan orsaka irritation i ögonen och därför är det bättre att du håller dig borta från dem.
Var är bästa stället att köpa linser? Vid optiker s förstås! Optiker efter att ha tagit en bra hård titt på ögat, kommer att veta exakt vilken typ av linser du behöver och säljer till dig dem som en känd varumärke. Optiker lär också första gången användarna hur de ska bära och ta hand om kontaktlinser. Så, få din färgade kontakterna från optiker är det bästa att göra!
Läs vidare för mer om kontaktlinser. ; Bästa färgen Kontakter för mörka ögon, kontaktlinser för engångsbruk, Så var det om icke receptbelagda färgade kontakter. Slutligen skulle jag bara vilja säga att dina ögon är dyrbara och inte något att röra runt med. Även drag av billigare, kan icke receptbelagda kontakter vara ganska hård, men du måste förstå att ett dyrare objektiv är bättre i det långa loppet.

No comments:

Post a Comment