Friday 24 February 2012

Skiffer plattor golv

De flesta villaägare överväga golv skiffer platta som ett utmärkt val för inomhusbruk områden som kök golv, badrum golv, källare golv, samt för utomhusbruk som verandor. Den har en inneboende finkornig struktur som den är gjord av olika naturligt förekommande bergarter stenar som kvarts, glimmer, kalcit, och så vidare. Dessa plattor finns i en mängd olika färger, former och mönster som verkligen är tilltalande för ögat. Således kan de användas för att förbättra den övergripande utseendet på någon del av huset.
Skiffer plattor golv-och nackdelar
Skifferplattor är kända för flera fördelar förknippade med dem. Stenmaterialet av skiffer plattor är mycket hård vilket gör att golvet skiffer kakel mycket lång livslängd. Ytan på denna golvmaterial är icke porös och det inte absorberar fukt på någon annan vätska som spillts ut på golvet. Av denna anledning kan den användas i områden med hög fuktighet som badrum, kök eller källare. Det kräver inte mycket skötsel och underhåll som fläckar och märken är inte lätt märkbar på en skiffergolv på grund av sin mörka färg. Du kan referera till hur man rengör skiffer golv.
Det främsta skälet till varför vissa personer undvika denna typ av golv är att det inte är en bra ljudabsorberande material. Ett annat problem med skiffer plattor är att dess injekteringsbruk ofta får färgas mycket lätt och därmed hela golvet ser smutsig. Om du har små barn i ditt hus, då detta inte kan vara rätt alternativ för dig som högglanspolerade ytan av dessa plattor brukar vara hala. Dessutom ger det en mycket hård och kall känna under fötterna.
Skiffer plattor golv Installation
Oavsett om du installerar skiffer plattor på en utomhus eller inomhus yta, bara se till att basen på golv är stark nog att hålla den tunga plattor. De viktigaste stegen av skiffer kakel installation är följande:
Steg # 1: Golvet där plattorna ska installeras bör rengöras noggrant för att bli av alla typer av smuts och skräp från den. Kolla golvet om det finns några sprickor, hål eller andra skador på den. Reparation alla genom att fylla upp luckorna med hjälp av en avjämningsmassa. Således kan du få en plan yta där man kan lägga plattor.
Steg # 2: För att ge en stark och även bas för kakel skiffergolv, är golvvärmemattan kuddar monteras på golvet. I princip är de gjorda av cement och är ganska stel i naturen. Innan installerar du dem, läs instruktionerna som tillhandahålls av tillverkaren noggrant. Nu installera golvvärmemattan på betonggolvet efter det. Om ytan på golvet är mer eller mindre enhetliga, kan du undvika installation av undergolv. Detta krävs inte heller för en utomhus golv.
Steg # 3: Skapa en layout mönster med skiffer plattor i förväg och ordna brickorna följaktligen också hur förberedda underlaget. Starta om plattorna från mitten av golvet och gå mot väggarna på båda sidor. Använd halv tum brickor distanser i mellan plattorna. Slutligen, när du når väggen området, kommer du hitta luckor där man hela plattan inte kan monteras i. Mät att öppningsområdet och skär kakel per att använda en våt såg och placera dem i det.
Steg # 4: Förbered THINSet blandningen efter att ha läst de anvisningar som ges på märkningen. Sedan starta processen med tillämpning av murbruk från ett hörn av rummet. Ta några mortel på en slev och bred den över betong eller undergolvet efter lyftet en bricka och sätta kakel tillbaka på sin plats och tryck det lätt. Peka på den med en gummiklubba för att hålla nivån på kakel enhetliga. Om någon utöver murbruk trycks ut och sedan torka av med en fuktig trasa eller svamp.
Steg # 5: Låt tillämpas THINSet bli botade ingående, vilket vanligtvis tar ca 24 timmar eller så och sedan börja tillämpa murbruk för att lederna skiffer kakel. När du har injekteras alla brickor i rummet, vänta i 24 timmar så att bruket kan torka upp helt. Efter att om du hittar några bucklor på den nyligen tillämpas injekteringsbrukets yta sedan applicera fogmassa på alla dessa platser en gång till. För de närmaste veckorna hålla arbetsområdet orörda och låta injekteringsbruk bota ordentligt. Slutligen, fäst ett lager av god kvalitet kakel tätningsmedel på brickor för att förhindra fläckar på golvet. Läs mer på injektering skiffer kakel.
Den skiffer plattor golv kostnaden är relativt hög. Beroende på storlek, finish och tjocklek på fönstren, kan kostnaden för kakel varierar från $ 3 och $ 9 per kvadratmeter. Om du anställa personal för installation, då kostnaden blir mycket högre. I själva verket kommer kostnaden för anläggningen vara mer än kostnaden används av material. Grovt, professionella laddningen runt $ 5 - 10 per kvadratfot för jobbet. Därför, om basen på golvet är i gott skick, så ska du lägga plattor på egen hand.

No comments:

Post a Comment