Friday 3 February 2012

Lantkök Idéer

Köket har alltid varit i fokus för våra hem. Medan hela våra liv kretsar kring mat, gör detta inte kommer som en överraskning. De flesta villaägare är villiga att göra det där lilla extra för att göra sina kök mycket speciell. Eftersom köket är ofta platsen för familjesammankomster och viktiga diskussioner, är en varm och mysig atmosfär ett måste. Land kök är en perfekt blandning av gammaldags charm och modern komfort. Ges nedan är några moderna lantköket idéer som gör att du kan förvandla ditt kök till en autentisk lantköket. Mer om utsmyckning lantlig stil idéer.
Lantkök idéer och tips
Färg, När man tänker på att dekorera lantkök idéer, är färg det första som kommer att tänka på. Sedan är lantkök dekoration handlar om värme, lite extra varma färger i hela huset är ett måste. Pastellfärger som smörkola gult, beige, grädde, ljus persika komplettera fet möbler och andra dekorationer. Jordnära nyanser som terracotta, ljusbrunt passar också ett lantkök, men då måste du ha ett rymligt kök. Dessa färger har en tendens att äta bort ljuset och gör rummet ser mindre ut än det är. Mer om idéer kök färg.
Golv, Terracotta kakel i sexkantig form ser perfekt i lantköket. Trägolv utstrålar klassisk elegans, som är en märklig egenskap hos lantköket. Men kan det vara ett dyrt alternativ för vissa husägare. Alternativt kan du välja Faux trägolv som finns i olika kornstorlekar. Om du vill göra känslan av ett äkta lantkök, sedan stengolv kan vara ditt bästa val.
Tak; Tak är huvudattraktionen någon lantköket. Kastruller och stekpannor som hängde i deras handtag är ett måste i varje land kök. Inte bara detta ge ett intryck av äkta lantkök, det sparar också en hel del ditt skåp utrymme. Tjocka träbalkar som gör ett stort intryck från takhöjd är en särskild funktion i ett lantkök.
Möbler, Ett land kök är ofullständig utan ett stort trä bord och stolar. Eftersom denna typ av kök i huvudsak tänkt att underhålla familjen och gäster, en mycket stor storlek på bordet är ett måste. Stolarna behöver matchar inte den tabell, som ofta är i mörkare nyanser av brunt. Trä, smide är favorit material för möbler. En metall bagare Rack och skåp med luckor metallnät att förvara mat är några oumbärliga möblerna i lantköket. Matcha möbler är inte en fråga i lantlig stil inredning, som möblerna är ofta överförs från generation till andra, med nyare poster läggs till den befintliga samlingen. Mer om lantlig stil möbler.
Accent bitar, stora lerkärl eller keramiska vaser i olika storlekar kan vara antingen lämnas tomma eller fyllda med färska blomsterarrangemang. A smidesjärn ljusstake och hållare är också ett måste ha tillbehör i alla länder kök. En röd och vitrutig duk används ofta för att täcka trä överst i tabellen. Placera glas shakers för salt, peppar och kyligt flingor på bordet. Kastet mattan framför diskbänken också bidrar till skönheten i lantköket. Träslevar, spatlar slutföra utseende av tabellen. Porslin tekannor och grytor ofta visas på öppet skåp. En annan stor attraktion i ett lantkök är användningen av frukt och grönsaker som accent bitar. De är ofta placerade i attraktiva korgar på bordet.
Läs mer på:; Kök Decorating, kök modeller; Land kök är i huvudsak rymliga och luftiga. Men om du letar efter idéer land kök för små kök, kan du göra vissa ändringar i möbler och accent stycken så att de passar dem i köket. Således, om du vill ta gammaldags charm till ditt kök, då lantlig stil inredning vägen att gå.

No comments:

Post a Comment