Tuesday 14 February 2012

Asbestsanering

Asbest är en fibrös silikat material som används i buller provtryck och brandisolering av byggnader. Det har varit allmänt sedan 1940-talet för olika skäl, allt från akustisk musik till dekorativa. Den typ av produkter som tillverkats av asbest ingår takrännor material, bältros tak, dränering och vattenledningar och fibro plåt material. Trots det varierande användningsområden, användning av asbest materialet är farligt eftersom det är ett cancerframkallande ämne (som kan producera cancer) och asbest hälsoeffekter är också mycket farligt. Det är anledningen till asbestsanering blir viktig. Läs följande artikel för att veta hur:
Vad är Asbestsanering
Asbest farorna är många och därför behovet av asbestsanering blir brådskande. Men innan du går i processen är det viktigt att veta om asbest har faktiskt förorenat området. Detta steg är dock bara möjligt om du ringer en professionell för att testa området för kontaminering. Enbart blick eller ens en studie av området kommer inte att avslöja några föroreningar. Korrekt asbestsanering bör helst skötas av ett professionellt team på grund av de hälsorisker och faror asbest inblandade borttagning. Vad är då den rätta vägen att gå om denna process?
Asbest Abatement och borttagning
Dessa är säkerhet stegen och Förfarandet för asbestsanering:
Tillstånd och avtal, få tillstånd eller asbest bidrag avlägsnas från statliga tillsynsmyndigheter är det första steget i detta förfarande. Dessa tillstånd ger en detaljerad redogörelse för och fungera som en guide om hur man tar bort asbest och gå om processen och bortskaffande av materialet när det är klart. Det är ett program som behöver fyllas efter denna, där det sägs att du har tagit alla nödvändiga försiktighetsåtgärder som behövs för att följas och att du lägger inte in någon i fara i samband med detta projekt. Det behöver du också garantera att du kommer att förfoga över materialet ordentligt och utan att orsaka någon fara för någon.
Laddar, det är nödvändigt att vara beredd på processen för asbestsanering med rätt växel. Detta inkluderar, skyddsmasker för asbestsanering, stövlar, handskar, särskilda bligar, overaller, andra material som vatten spray, knivar, slangar, påsar tätning och tvättmedel och andningsskydd andning. Det är viktigt att notera att endast en professionell minskning team med lämplig asbestsanering utbildning kan hyras för detta projekt och inte bara någon form av arbetstagare. Så även är det viktigt att vara två personer som arbetar med projektet eftersom medan en rensar materialet, kan den andra avyttra den.
Förfarandet bestod, det är det förfarande som bör följas när denna process:; Det viktigaste är inblandade i asbestsanering processen är att medan skrapa bort material, bör det inte blandas med luften. Detta kan leda till att människor andas in det och kan därmed innebära en hel del fara. , Se till att hålla alla dörrar och fönster stängda eftersom materialet kan resa och orsaka förorening. , Se till att folk vet att det finns asbest äger rum så att de kan förhindra exponering för asbest. , Medan skrapning lakan, inte släppa bladen från en höjd, men försiktigt sänka dem. ; Var mycket försiktig att skrapats asbest ej vidrörs eller hanteras, eftersom det kan släppa material i luften. , Det är viktigt att hålla materialet vått hela tiden. ; En person skrapar bort asbest och förpackningar den i speciella lufttäta påsar som sedan ytterligare förpackas och förseglas av stipendiaterna arbetstagaren. , Kontrollera att material som har samlats in är sugas upp effektivt. , Oskadliggör bort material så fort som möjligt. ; Släng bort kläder växeln med asbest också. ; De skrotade bort material bör vederbörligen märkas och förvaras i täta behållare. , Se till att förfoga över materialet enligt de riktlinjer som utgörs av en statlig myndighet som EPA (Environmental Protection Agency), Det är viktigt att det område där arbetarna bär fram sitt arbete behöver skyddas. Arbetarna måste ta vederbörlig vård. , Den asbestsanering Kostnaden är knappast en fråga när det gäller något som kan vara så farligt för din hälsa. Därför är det viktigt att du tar hand om asbest kontaminering omedelbart, om du misstänker att det finns en.

No comments:

Post a Comment