Wednesday 29 February 2012

Middag pappersservetter

När du plockar upp det papper som ligger bredvid din tallrik att torka bort din rörigt läppar, har du någonsin funderat över tillkomsten av dessa servetter middag papper? Duken servett som är allmänt större utsträckning används för formella sammanhang introducerades av Fru Rebecca Waltemath på henne slutade skolan på 1700-talet. Ordet servett härstammar från det franska ordet Nappe som bokstavligen innebar tyg som täcker för bord. Under längst tid dessa trasa blöjor var enormt populär, i själva verket fortfarande är. Middag pappersservetter som vi känner dem inte infördes förrän 1887, då John Dickenson använt dem för den årliga middagen han värd på hans företag. Detta införande av pappersservetter ägde rum samtidigt som ansiktet vävnad och toalettpapper. Pappersservetter blev rasande bara på 1950-talet och har idag tagit över pappershanddukar i popularitet.
Middag pappersservetter: En översikt
Varför gjorde pappersservetter blivit så populärt? En av de främsta skälen till populariteten av pappersservetter är bekvämligheten att de beviljas personer med. Till skillnad från linne eller tyg servetter, som var bra att titta på men jobbigt att städa, kunde pappersservetter användas och kastas bort. Det fanns ingen av de irriterande tvätt behov som tyg servetter hade som blekning, tvätt och strykning för att säkerställa att servetterna inte globlinjen och var ordentligt vikta. Pappersservetter obetonade också en hektisk kvinnas liv rädda henne krånglet med tyg servetter. De flesta människor diskuterar effektiviteten av pappersservetter vs trasa blöjor som brukar anföras dessa punkter.
Anledningen till att middagen pappersservetter blev oerhört populär på restauranger var på grund av kostnadseffektivitet. De skyhöga belopp som krögare spenderas på servetter tvättning trasa kunde spenderas på att köpa pappersservetter som visade sig vara mycket billigare eftersom det inte bara fanns några kostnader för tvätt, var de finns till rabatterade priser om man köper i grossistledet. Också med servetter middag papper fanns absolut ingen chans att ge en gäst en servett som hade fläck rester på det. Kan du tänka dig att få en take away paket på en snabbmatsrestaurang gemensamt utan de iögonfallande pappersservetter som delas ut?
Idag middag pappersservetter finns i en mängd olika storlekar, färger, design och kvalitet. Du kan använda servetter middag papper för de mest formella tillfällen och för ännu en ledig söndag grill. Vissa pappersservetter, tack vare sin design, märke och kvalitet, liknar en duk servett så mycket att du inte kan skilja på annat sätt tills du rör vid dem. Faktum är att många människor väljer att beställa för kundanpassade servetter middag papper beroende på tillfälle att de beställer dem. Du kan beställa för servetter som är särskilt utformade för festliga säsong eller till och med monogram servetter. Blommor pappersservetter är också vanligt beställt. Middag pappersservetter uppfann nyligen kommit med en liten självhäftande yta som gör det möjligt att hålla fast vid knät lätt och inte glida av.
Om du planerar en formell sitta ner middag och är osäker på om middag pappersservetter är det bästa sättet att gå, de ett sätt att göra servetter ser mer formella och har den önskade effekten på dina gäster om genom att vika servetter i olika utföranden . Det finns flera olika middag pappersservett fällbara tekniker som du skulle kunna välja för att göra din dukning ser mer elegant. Visst kan de ser inte lika posh som tyg servetter, men de har en liknande effekt. Middag pappersservetter är perfekt för alla typer av tillfällen som de finns i olika mönster och kan vikas med olika metoder som passar tillfället till hands.

No comments:

Post a Comment