Wednesday 8 February 2012

Yard Mole Avlägsnande

Alla ansträngningar att hålla gården i gott skick kommer att gå ner i avloppet på grund av verksamhet som mullvadar. De som står inför mullvad problem i trädgården, känna störs kraftigt när de ser högar av smuts eller ett nätverk av tunnlar på gården. Mullvadar är små lurviga däggdjur som lever under jord. Dessa tillhör Talpidae familjen. Medan de är upptagna grävande under jord i din trädgård och äter maskar, skapar de ojämna fläckar på ytan. Detta kan säkert göra din rörigt gård utseende.
Om du är mycket noga med hur din trädgård eller ser gräsmattan, måste du vidta alla möjliga åtgärder för varvet mullvad kontroll. Du måste begränsa sin verksamhet på annat sätt dessa små varelser kommer att lämna hela området ser väldigt orent och kladdigt. När de gräver underjordiska i jakt på grub och daggmaskar, lämnar de spår av gräs och smuts som skjuts upp i högar. Om du märker flera sådana spår i din trädgård, anger det att det finns mullvadar. För att förhindra dem från att skada gräsmattan ytterligare, måste du tänka på effektiv gården mullvad kontrollmetoder. Läs mer på Star nosed mullvadar.
Hur bli av mol
Eliminera deras föda, det faktum att det kontinuerligt mullvad aktivitet indikerar att mullvadar får tillräckligt med mat från din trädgård. Så kan du anta strategin att eliminera sin föda. Du kan använda en gräsmatta bekämpningsmedel för att bli av med insekter och daggmaskar. När mullvadarna inte hittar mat, jag är säker på att de kommer att flytta till andra platser.
Mole fälla, en av de mest effektiva metoden för varvet mol avlägsnande skulle vara att använda en mullvad fälla. Kontrollera att du använder handskar när inställningen fällan. Födelsemärken kan lätt känna igen de mänskliga lukt. Om du trycker på fällan med bara händer, kommer de att veta att det har skötts av en människa och de kommer att stanna borta från det. Därför är det viktigt att du bär handskar. Det är också viktigt att du placerar fällan nära den plats där det pågår en ständig mullvad aktivitet. Om du inte vet vilken mullvad kullar är aktiva, kan du stomp över alla högar. På nästa dag kontrollerar varvet för mullvaden kullar som skjuts upp igen. Dessa kommer att vara aktiva mullvad kullar och du måste ställa in mullvad fälla i dessa områden. Om du inte är sugen på att använda en mus fälla, då kan du också gräva ut dem med hjälp av en spade.
Andra rättsmedel, Om du inte är mycket angelägna om att använda mullvad fällor, kan du försöka med en annan gård mullvad borttagning metod. Du kan använda Ricinolja att bli av med mullvadar. Börja med att vattna trädgården och häll sedan ricinolja till en sprayflaska. Spraya generöst över hela området och vatten i området igen. Moles kommer att uppleva en klåda på grund av Ricinolja och som kommer att driva bort dem.
Du kan även lägga malmedel i tunnlarna för att bli av med mullvadar. En annan metod för varvet mullvad bort är att använda kiselgur pulver. Du kan lägga till 2-3 msk kiselgur pulvret i aktiv mullvad kullarna. Mullvadarna kommer att tvingas att lämna din gård som detta pulver kommer att irritera sina klor och näsa.
Människohår kan också användas för att bli av med mullvadar. Man tror att mullvadar inte gillar lukten av människohår och därför kommer människohår fungera som ett effektivt myggmedel. En annan gård mol avlägsnande metod är att plantera skunk liljor eller vitlök på varje sida av din trädgård. Den starka doften av dessa anläggningar kommer också att tvinga mol att lämna din gård. Om du har en katt hemma, kan du placera även kattsand på mullvad kullarna. När mol känna närvaron av sin fiende, kommer de att lämna säkerligen din gård.
Läs mer på:; skadedjursbekämpning, gnagare, Hoppas du hittade informationen om gården mullvad bort användbart. Om du ser mullvad kullar i din trädgård, följ bara dessa varvet mol avlägsnande metoder för att bli av med dessa däggdjur. Låt inte mol att förstöra din trädgård. Säg hej då till mullvadar!

No comments:

Post a Comment