Wednesday 15 February 2012

Dusch Valve Repair

Dusch och andra badrum utrustning kräver uppgradering efter en viss tid. Inte bara i badrummet dörrarna slits med tiden, men din dusch ventiler också behöver reparera. Eftersom det reglerar mängden vatten flöde, tryck och temperatur, ha en bra ventil villkor dusch är obligatorisk. Annars kan duscha ventil problem orsaka plötsliga temperatur förändringar, vilket resulterar i kallt vatten chocker och skållning. Mer information om problem dusch ventil och dusch ventil reparation kommer i följande punkter.
Dusch Ventil: Problem och tips reparation
Dusch ventil fel behöver inte alltid en professionell rörmokare för reparation. Om du har grundläggande rörmokeri färdigheter, kan du försöka åtgärda dem på egen hand. Och lösningen om "hur man reparerar en dusch ventil" beror på störningar. Således identifierar problem dusch ventil är det första steget innan busying själv i felsökning dem. För detta måste du gå igenom en manual och förstå delarna.
Baserat på vilken typ av befintliga dusch ventil, kan det vara enda hanteras eller dubbel hanteras. Dessutom kan enheten vara regelbunden ventil, tryck balanserad eller termostatventilen. Följaktligen kan man se upp för de oroliga delarna och överväga reparation dusch ventil på egen hand. Kom ihåg att ta försiktighetsåtgärder före hantering dusch ventilen, såsom att stänga av ventilen eller huvudsakliga vattenförsörjning. Eftersom duschen ventilen enheten är installerad inuti väggen, är det mycket svårt att lokalisera. Därför bör extra försiktighet iakttas för att undvika skador på vägg samt ventilen.
Inget varmvatten, En av de vanligaste problem som förekommer är begränsad varmvatten. För att fortsätta med reparation, ta en titt på din varmvattenberedare. Om det körs korrekt, öppna ventilen duschen för igensättning eller korroderade rör. För slutna varmvatten ventiler, helt enkelt öppna och spola det kommer att lösa problemet. En annan trolig orsak kan vara svullnad av gummi delar, som begränsar eller hindrar varmt vatten flöda. Demontera fixtur och undersöka gummikomponenter. Byte av skadade delar kommer definitivt råda bot på tillståndet.
Läckande Duschblandare, För att reparera en droppande dusch ventil bör duschen omkastaren ersättas med en ny. Dusch enheter av olika märken har en något varierande omkastare. Se till att du köper en lämplig del för din befintliga modellen. För denna dusch ventil reparation projekt måste du ta bort avledaren ratten först och ta bort den gamla duschen omkastare. Sedan installera helt nya avledaren och ratten. Dra åt ventilen med hjälp av en skiftnyckel, samtidigt som ratten är rättvänt. Läs mer om hur man fixar en läckande dusch.
Kontroll Dusch Valve; För säkerhets överväganden, kontrollera om duschen ventilen körs helt eller inte. Du kan placera en köttermometer i badkaret och spola vatten i några minuter. Vid temperaturen faller inom uthärdlig intervallet, då endast plockar fixturen. Vissa dusch ventil problem kan inte rättas till på egen hand. I sådana fall anlita en professionell tjänst för att felsöka dem. Ta inte risken att lösa själv annars får duscha ventilen skadas helt. Detta gäller även om du är ny på VVS-arbeten.
Du kanske föredrar att läsa mer om:; Duschdränerings reparation, Hur man reparerar dusch, dusch ersätter, Som ni ser varierar dusch ventil reparation tips enligt problemet. Om det behövs, överväga dusch ventil ersättning och installera en ny. Du kan välja en termostat ventil eller tryck balanserad, anti-skålla ventil. Det är konfigurerad på ett sådant sätt att trycket på varmvatten och kallvatten är balanserade, vilket förhindrar temperatur skift. Även om ett sådant dusch ventil enhetskostnaderna några extra dollar, är det värt att spendera för en kvalitetsprodukt.

No comments:

Post a Comment