Wednesday 15 February 2012

Hur vet du om en flicka tycker om dig

Sinnet hos en kvinna är som en uncrackable koden för de flesta killar. Det är svårt att förstå vad som händer i den kvinnliga sinnet. Killar kan tillbringa timmar tillsammans dechiffrera att en leende, att en blick eller att en gest, vilket gör att de undrar hur vet man om en tjej gillar dig. Det finns ingen idiotsäker formel som kunde berätta hur exakt en flicka känner för dig. Det är så att varje flicka är annorlunda och speciell på sitt sätt. Det finns dock vissa ledtrådar som kan tyda på att hon vill vara mer än bara vänner med dig. Jag delar några tips för killar kärlek Lorn här, som behöver en inblick i det feminina sinnet.
Innan jag säger något om dating tips för män, låt mig klargöra att jag inte är krympa som specialiserat sig på att läsa kvinnors tankar. Jag delar precis vad insikter jag fått i denna fråga genom mina erfarenheter. De är inte om tankeläsning tricks exakt, men tecken på attraktion som kan uppfattas ganska enkelt.
Hur vet man om en tjej som du på riktigt?
Om du har läst en av dessa "Hur vet du om en tjej gillar dig, frågesporter" på andra håll på Internet, du redan vet alla klyscha tecken på att de nämner som indikatorer på en flicka som är intresserade av dig. "Hon kommer att spela med sitt hår", "Hon kommer att skratta åt dina skämt", "Hon kommer att sitta med benen pekade mot dig". . Etc etc. Tja vissa tjejer kan göra alla dessa saker men det finns mer att göra än så. Alla tjejer har ett unikt sätt att visa sin tillgivenhet och de flesta inte överensstämmer med klichéer. De flesta är smarta och de tror på att släppa subtila tecken, snarare än stå med ett "jag gillar dig" flagga framför dig. Här är några tecken som kan ingå i "Hur vet man om en tjej gillar dig på riktigt?" eller "Tecken din förälskelse gillar dig" kategorin.
Le och positiva vibbar, Om du undrar hur man berättar om en kvinna gillar dig, en av de säkraste tecknen är äkta leende som hon ger dig varje gång du ser henne. Leendet kommer förmodligen göra din dag, om du är så förälskad som hon är. Oavsett i vilken korta möten du kan ha, hon har mycket att säga till er som hon inte, men det förmedlas genom hennes ögon. Om du verkligen vill förstå hur veta om en tjej gillar dig, titta in i hennes ögon för de kommer berätta för dig vad du behöver veta.
Komplimanger, när en tjej gillar dig, uppmanar hon komplimanger varenda uppnåendet av din och du kan göra bättre. Hon vill att du ska vara det bästa av vad man kan vara. Hon tar intressen i dina ambitioner, drömmar och hobbies. Hon blir den första att påpeka vad som ser bra ut på dig och vad inte.
Går ut ur hennes sätt att hjälpa, hon kommer att vilja hjälpa dig, och hon kan gå ut på sin väg att göra det. Du får reda på att, oftare än aldrig, kommer hon vara där för dig när du är nere och ute. Dessa egenskaper som man finner i vänner, men i hennes fall kommer den oro ännu mer. Hon kommer att göra saker för dig ut ur hennes eget initiativ. Hon kommer att vilja behålla oavsett band finns det mellan er.
Minns minsta detaljerna; Ett säkert tecken på henne mer än vänligt intresse för er är att hon minns små detaljer om dig. Hon kan kasta en fest för dig eller komma ihåg att ringa dig på din födelsedag, oavsett var du är.
Du bara springer in i henne, När en tjej verkligen är slagen, kommer du att finna att hon driver in i dig ganska ofta. Hon hänger runt i utkanten av din värld bara så att du lägger märke till henne.
Aktier Hennes innersta tankar, din korta möten kan förvandlas till långa pratstunder personligen och via telefon där hon delar hennes djupaste tankar med er. Hon skulle vilja lyssna på dig och lära känna dig bättre.
Att diskutera andra tjejer är ovälkommet, Du kanske upptäcker att ett trevligt samtal med henne, plötsligt kan gå kall när man börjar diskutera andra tjejer med henne. Your flirta med hennes närmaste väninna kan köra henne nötter. Om du går så mycket som att flirta med henne, kommer hon svara positivt.
Om någon kommer att fråga dig hur vet du om en tjej gillar dig mer än en vän, bara hänvisa dem till den här sidan! Det är sant att tjejer är mer komplicerade än killar, men de är inte så svårt att förstå om man verkligen försöker. Det bästa sättet att veta är att samla mod och bjuda ut henne på en dag! På så sätt kommer ni att få veta säkert. Du måste vinna över en dam hjärta och ta relationen vidare. Vänta inte på ödet att styra henne mot dig, det händer bara i filmer. Gör ditt eget öde?

No comments:

Post a Comment