Saturday 4 February 2012

Fågelbordet Hantverk för barn

Har dina barn älskar att titta på fåglar? Så varför inte låta dem prova några fågelmatare hantverk. Detta kommer att vara ett bra sätt att hjälpa dem att tillbringa sin fritid lära konst och hantverk. Med dessa fågelholkar kan du locka fåglar på gården så att barnen har en rolig upplevelse att titta på fåglar. Undrar hur man gör en fågelbordet? Här är några fågelbordet hantverk för barn som de kommer definitivt att kärlek gör och senare njuta av att titta på fåglar från fönstret. Så, komma igång.
Lätt fågelbordet Hantverk för barn
Pine Cone fågelbordet, Här en av de bästa kotte hantverk för barn. Detta innefattar att använda sig av jordnötssmör och tallkotte. Du behöver också en tidning och sträng för detta hantverk. Börja med att om tallkotte på tidningen. Knyt en tjock sträng till en av ändarna på tallkotte. Nu tar jordnötssmör och börja fylla den i tallkotte ytan. Täck tallkotte helt med jordnötssmör. Nu Häll fågelfrö på tidningen och sprida det i ett tunt lager. Ta tallkotte och placera den horisontellt på tidningen och rulla det hela så att fågeln utsädet fastnar på ytan som är täckt med jordnötssmör från alla sidor. Din pine cone fågelbordet är klar Nå, är det inte ett av de enklaste hantverk fågelbordet för barn? Prova på!
Frukt Cup fågelbordet, att göra denna fågelbordet behöver du en orange och frön fågel. Med detta minimum material som vi kan börja båten. Börja med att skära apelsinen i hälften. Du kan också använda en grapefrukt i stället. Vara långsam och försiktig. Nu, bara ösa ur insidan av denna frukt. När insidan är tom kan du lägga till fågelfrö i den. Fågelbordet är redo att placeras i din trädgård eller utanför fönstren. Gör ett par sådana fågelholkar och vara redo att titta på den vackra fåglar.
Långpanna fågelbordet, återigen en av de bästa och enkelt fågelbordet hantverk för barn. Du behöver disponibla rostning kastruller, fågelfrö och snöre. Skär en sträng i tre delar lika långa, tillräckligt länge. Punch tre hål på lika avstånd på sidorna av långpanna. Nu sätter ett snöre i varje av dessa och knyt en knut runt hålet för att säkra den. Nu tar upp ändarna på alla tre snöre och binder dem samman. Fyll pannan med fågelfrö och hänga det med hjälp av den medföljande strängen till träd. Efter samma steg kan du få några fler matare hemgjord fågel och kan hänga dem på olika grenar.
Toalettpappershållare fågelbordet, Om du söker efter hantverk för förskolebarn, kan du prova denna toalett feeder rulle fågel. Detta fågelbordet för barn är mycket lätt att göra, med undantag för det första steget där de kommer att behöva din hjälp. Ta bara en tom toalett rulle och göra två hål mitt emot varandra, nära övre hörnet av rullen. Sätt i ett snöre genom ett hål, för det genom andra, och knyta de båda ändarna så att hänga den senare. Nu ber barnen att täcka dess yttre yta med jordnötssmör. Nu plats fågel utsäde på tidningen och rulla toalettpappershållare belagd med jordnötssmör över den, så att fågeln utsäde fäster på ytan. Hänga och ha roligt att titta på fåglar.
Med de ovannämnda enkla fågelmatare för barn, kan dina barn har full kul och det kan också vara en inlärning. När dessa fågelbordet hantverk för barn är redo och hängde i din trädgård kan du ha den ultimata upplevelsen av fågelskådning direkt från ditt hem. Utforska din kreativa sida och prova på andra fågelbordet planer och utveckla nya och spännande hantverk idéer för dina barn!

No comments:

Post a Comment