Wednesday 29 February 2012

Blonda slingor

Det finns olika nyanser av blond hårfärg. Det finns platina blonda hår, som ligger mycket nära till vitt och ger ett mjukt intryck. Det finns askblonda som avger en gråaktig nyans. Sedan finns det gulaktig blonda hår, som inte är lika iögonfallande som den gyllene blonda glänsande hår färg, men ändå den gula blonda slingor passa fler människor. Sedan finns det skuggan av sandiga blond hårfärg, vilket är nära nyanser av brunt. Innan, går till någon blonda slingor hårfärg idéer man behöver för att välja rätt nyans, eller håret höjdpunkter kan göra hy ser för ljus eller pasta. Som anges nedan är några tips på att välja rätt nyans och tips om styling ditt hår.
Blond färgat hår Höjdpunkter
Blond färg Höjdpunkter kostym ...; De två viktigaste avgörande faktorerna för att välja rätt hårfärg är hy (ansiktet hy att vara särskilt) och ögonfärg. För de hårfärgningsmedel, kan människor delas in i två kategorier varma människor och coola människor. Människor som hamnar i svalt kategori kan inte välja ljusa nyanser av blonda, och människor som kommer i den varma kategori kan inte gå för den svala nyanser av blond.
De människor som hamnar i den svala kategorin kan ha hudton mörkbrun, blek hy med rosa undertoner eller ingen färg, medium hy med ljusrosa färg i kinderna eller ingen färg, brons eller brun hy efter garvning och olivolja hy som kan asiater eller latinamerikaner. Ögonfärgen kan vara antingen gråblå, svartbrun, mörkbrun, mörkblå eller hassel färgats med ljus fläckar. Människor som kommer i denna kategori kan gå med häftiga blonda nyanser som isiga vita (platina) eller mink. Sådana människor bör undvika ljusa gula eller gyllene nyanser av blond. Människor som funderar på att få blonda slingor på brunt hår eller blonda slingor på svart hår kan också gå för dessa hårfärg höjdpunkter idéer.
För människor som hamnar i den varma kategori kan ha brun hudfärg med rosa eller gyllene undertoner, rödblommig hy, blek hy med gyllene eller persika undertoner eller en fräknig hy. Ögonen kan nötbruna ögon med brunt eller guldfärgade fläckar, grönaktig blå ögon, gröna ögon eller gyllenbruna ögon. De bäst lämpade nyanser av blond för sådana människor är gyllenbruna eller guldblond nyanser. De kan också prova en bas färg färg håret glänsande blond, och gå för mörkbrun eller varma nyanser av brunt som höjdpunkter.
Ytterligare Styling Din Blonde slingat hår, det finns många sätt att lägga till ännu mer stil till ditt hår och få det att se unikt. Om du är uttråkad av din vanligt rakt hår då få lite lockigt låser gjort eller prova på stranden vågor blick, som kan erhållas med hjälp av en spray havssalt. Om du inte vill gå med lockigt frisyr stilar och idéer, då kan du också överväga att skära håret hackig, eller gör din raka frisyr se snygg med hjälp av en rakkniv. För ytterligare hårfärgningsmedel idéer, att skapa en ännu mer strukturerat håret, gå med lowlights som är två eller tre nyanser mörkare än din bas hårfärg.
Skötsel av ditt färgade hår, Välj en produkt hårfärg som är långvarig, så att du kan ha höjdpunkterna under längre tid. Dessutom, för att förhindra blekning av höjdpunkterna, undvika att utsätta dem för solljus. För hårvård använda schampo och balsam, som är milda eller använda hårvårdsprodukter som är speciellt gjorda för färgat hår.
Detta var allt om blond markera hårfärg idéer. Så väljer du rätt nyans av blonda slingor och njut av din nya look!

No comments:

Post a Comment