Sunday 16 October 2011

Acne ärr och fläckar

Dom ärr som en släng av akne lämnar efter sig kan vara lika plågsam som akne själv. Ibland ärrbildning på grund av akne är så djup och svår att människor är kvar med märken och platser i ansiktet hela livet. Acneärr fläckar i ansiktet kan vara orsak till låg självkänsla, särskilt hos tonåringar. Om ärrbildning är mild, kan det tas om hand genom att följa vissa fysiska åtgärder hudvård. Dock för djupa ärr en person behöver gå in för de olika akne produkter ärr avlägsnande tillgängliga på marknaden eller för förfaranden som microdermabrasion, kemisk peeling och laserbehandling. Om du letar efter några enkla bort akne ärr åtgärder, så nedan är en lista över de mest effektiva, bara för dig.
Tips för att bli av akne ärr och fläckar
Citronsaft, Vet du att citronsaft är en naturlig blekmedel? Om du inte, bara stryk med citron på din akne ärr fläckar under några dagar och se dem tyna bort på nolltid. När du ansöker citronsaft, kom ihåg att lämna den på i ungefär femton minuter innan du tvättar bort det så att det kan bli dränkta i huden.
Aloe Vera, om du vill veta av ett botemedel för att bota akne ärr och fläckar naturligt, då Aloe Vera svaret. Även finns det många Aloe Vera masker eller krämer som finns på marknaden, fortfarande om du menar allvar om att ta bort din acne ärr fläckar, så jag föreslår att du växer en anläggning hemma och använda sina utdrag göra ansiktsbehandling. Allt du måste göra är att klippa aloe köttet i bitar och tillämpas på den drabbade huden två gånger dagligen. Aloe vera är känd för sina läkande egenskaper och är mycket rik på vitaminer för, som gör huden väl hydrerad, tät och slät.
Äppelcidervinäger, annan av de underbara hem rättsmedel för akne ärr fläckar avlägsnande är äppelcidervinäger. Att tillämpa det, helt enkelt spraya en lämplig mängd ättika på huden efter tvätt med rikligt med ett ansikte tvätt. Äppelcidervinäger hjälper till att upprätthålla pH balansen i huden och även fäster den läkande processen genom att påskynda hudens naturliga återhämtningsprocessen.
Fuller's jorden, ty naturliga akne ärr bort tillämpa en pasta gjord av Fuller's jord, honung, krossade vitlöksklyftor och morotsjuice. Låt det på i tjugo minuter och tvätta sedan av med kallvatten. This Fullers jorden ansiktsmasken hjälper både akne kontroll samt akne ärr avlägsnas.
Bakpulver, Ty clearing acneärr hemma, exfoliera huden med en pasta gjord av ros vatten och bakpulver. Massage pastan in i huden för ungefär en minut och sedan tvätta med kallvatten. Göra detta varje dag och ärren att lätta inom nolltid.
Scar avlägsnande krämer; Marknaden är översvämmad med acne krämer ärr bort, som helt enkelt måste tillämpas enligt anvisningarna. Blekning krämer som består av hydrokinon och glykolsyra sura lösningar är idealiska för milda ärr. Men om ärren blir djupare, bör då akne hudvård produkter som retinoid krämer som är tillgängliga på recept appliceras på den drabbade huden.
Motion, du måste tänka vad exercising har att göra med ärr bort. Tro mig det har mycket att göra! När vi motion varje dag, den metaboliska processer i kroppen öka och detta påskyndar hudens förnyelseprocess också. När nya hud ersätter gamla huden kommer ärren blir automatiskt mindre uppenbara.
Det är inte lätt att helt ta bort acneärr fläckar, så det är alltid bättre att vidta åtgärder som kommer att bidra till akne förebyggande. Drick mycket vatten för att hålla huden fukt och näring. Rengöra ditt ansikte noggrant varje dag och lägga en bra fuktighetskräm så att nya finnar inte inträffar. Äta en balanserad kost med mycket färsk frukt och grönsaker och undvika fet, fet mat. Gör dessa livsstilsförändringar och följa ovanstående huskurer att fästa upp din process ärr healing. Och inom nolltid kommer du att få din hänförande, fläckfria och silkeslena huden tillbaka.

No comments:

Post a Comment