Wednesday 26 October 2011

Nyckelpigor i Hus

Nyckelpigor är röda färgad insekter med svarta fläckar, vanligast observerade i områden där det finns andra skadedjur, parkliknande trädgårdar och skärmtak träd. Även om nyckelpigor tillbringar större delen av sin livscykel i sådana livsmiljöer, de ser upp för övervintrande platser hösten månader. Följaktligen är angrepp av nyckelpigor i hus vanligt i vintersäsongen. Det värsta med dessa livfulla färgade insekter är att de stinker och är mycket svåra att utvisa från huset. Med noggrann växtskydd tips kan du bli av med nyckelpigor på ett effektivt sätt.
Vad orsakar Nyckelpigor Infestation i Hus?
Nyckelpigor, vetenskapligt representeras som Coccinella är kända under olika namn i olika regioner av världen. Exempelvis amerikanerna kallar dem nyckelpigor, medan australiensare kallar dem nyckelpigor. Trots deras namn, de är varken fel inte fåglar, utan tillhör skalbagge familjen. During de övervintrande säsongen är det vanligt att notice svärmar av nyckelpigor svävar i och runt huset. De föredrar att angripa ljusa äldre hus. I sökandet efter hibernating plats kommer de träder huset genom fönster, dörrar och spruckna väggar.
Hur Kvitta av Ladybugs i Hus?
I fall, du märker ett nyckelpiga i huset, chansen stor att det finns hundratals dem. Du kan kolla gäller angrepp i varma och torra hörn huset (insidan vindar, tak och väggar). En av de intressanta nyckelpiga fakta är att de inte livnär sig på papper, kläder, möbler eller husgeråd. Dessutom biter de inte husdjur och människor. Därför nyckelpigor är inte lika problematiska som andra hushåll skadedjur. Diskuteras nedan är några av de effektiva åtgärder för bli av nyckelpigor i hus.
Caulk Wall sprickor, Så fort månader faller anländer, se till att du kolla sprickor och öppningar i fönsterbrädor, bjälklaget ventilationskanaler och väggar. Dessa är posten platser för nyckelpigor och liknande insekter. Vid eventuella sprickor och förkastningar, täta dessa inifrån med ett lämpligt fogmassor ombud. Genom att göra så kan du förhindra nyckelpigor kommer in i ditt hus.
Check Fönster Screens, öppnade dörrar och fönster är annan anteckning poäng för ladybugs. Kontrollera eventuella hål i fönstret skärmarna, särskilt de vänd i södra och sydöstra riktningar. Fixera dem ordentligt eller tänka utbyte (vid behov). Varm attics är också en av de favoritplatser för övervintrande nyckelpigor. Så glöm inte att installera skärmen i vinden fläktar och avgassystem.
Bibehålla luftfuktigheten, Nyckelpigor kräver optimala fuktighetsförhållanden för sin överlevnad. Eftersom rummets luftfuktighet är låg i höst och vintermånaderna, de finns ofta dricka vätska för att upprätthålla vattenhalt. Ibland kan nyckelpigor införande under hus dö pga uttorkning. Således behålla genomsnittlig fuktighet (ej för hög) kommer att bidra till att kontrollera nyckelpiga angrepp.
Vakuum nyckelpigor och ägg, Vid tung infestationer kan du hitta avlånga, cremefärgade ägg i den angriper webbplatser. Dammsug den vuxna nyckelpigor samt ägg, helst med hjälp av en våt-torr dammsugare. Eller du kan även infoga en tunt tyg i slangen från dammsugaren och städa upp insekter. Kassera nyckelpigor och ägg i långt bort disposing platser för att förhindra återinträde in i huset.
Insektsspray; Använda insektsmedel eller bekämpningsmedel sprayer bör betraktas som sista utväg för bli av nyckelpigor i hus. Köp en lämplig produkt från hus centra, som är speciellt framtagen för skalbaggar. Innan du använder den, gå igenom tillverkarens instruktioner noga. Späd (vid behov) och spraya enligt anvisningarna nämns i bipacksedeln.
Samtidigt se nyckelpigor i hus är en frustrerande situation för varje husägare, de är nyttiga insekter i trädgårdar. Om du tänker på vad göra nyckelpigor äter, kommer du att upptäcka att de är glupska äter, äter förödande skadedjur och insekter. Således är nyckelpigor används ofta för biologisk bekämpning. Istället för att döda nyckelpigor i villa, det bästa sättet är att bli av med dem på ett naturligt sätt.

No comments:

Post a Comment