Sunday 30 October 2011

Pappersservett Folding

Pappersservetter är mer mångsidiga och kostnadseffektiva än tyg servetter och att de inte behöver tvättas. De är mycket bekvämt för de gånger då du kastar en stor middag eller cocktailparty och du bara inte kan leverera alla dina gäster med en ren trasa servetter. Pappersservetter finns i en mängd olika storlekar, färg och mönster och de kan användas både för casual samt formella tillfällen.
Pappersservett fällbara är en konst och pappersservetter kan vikas in fancy former för att ge din bordsdekoration ett elegant utseende. När du börjar vika pappersservett, se till att pappersservetter är av bra kvalitet och att händerna är helt torra när du arbeta med dem. Pappersservetter är bättre än trasa blöjor för falsning, eftersom de är bättre på att hålla sin form. Här kommer vi att lära dig några papper tekniker servett vikning.
Pappersservett Folding modeller
Pappersservett falsning är en sorts origami där du använder pappersservetter istället för origami papper för att göra din design. Här kommer vi att ge dig papperet instruktioner servett vika allt från de enklaste till de mer komplicerade veck.
The Fan Fold; Fläkten faldig är en av de enklaste pappersservett fällbara stil som du kommer att stöta. För detta behöver du placera pappersservett framför dig på ett bord och vik den på mitten diagonalt. Nu vika ena sidan av pappersservett i små dragspel vecken tills du når hälften av servetten. Vänd servetten över och fäll det igen till hälften. Placera servetten på ett sådant sätt att den står upprätt och släta ut vecken av fläkten.
The Rose Fold, Detta är en något komplicerad gånger än fan, men om du är patient och precisa, kan du få det rätt. För detta du behöver en stor pappersservett. Vik pappersservett i halvor och sedan igen i ytterligare en halv tills du får en mindre kvadrat av papper. Nu öppnar ut papperet helt och jämna ut veck. Nu vika de fyra hörnen på pappersservett till centrum för att skapa en mindre kvadrat. Återigen vik fyra hörn nya torget till centrum. Upprepa samma process att få en ännu mindre kvadrat papper. Vänd pappersservett över och vik de fyra hörnen av torget till centrum. Att sätta fingret på mitten av pappersservett, ryck ut flik av varje hörn för att bilda en kopp som form. Dra ut resterande flikar en efter en för att skapa kronblad former. Placera servetten på mitten av sidan plattan.
För Turkiet Fold, Kalkonen formen i pappersservett vikbara skapas med hjälp av två pappersservetter, en för att göra kalkon kroppen och den andra för sina vingar. Ta första servetten och vik den på mitten diagonalt, sedan öppna upp för att avslöja globlinjen. Vik båda kanter servett för att möta centrum globlinjen. Vik sidor igen och stoppa in i botten mest till att skapa en rak linje. Vik servetten på mitten och sedan vika den övre delen av servetten till vänster sida för att skapa kalkon huvudet.
Nu tar den andra pappersservett och vik den på dragspel veck. Vik this servett på mitten och rum denna servett bakom den vikta första servetten och säkra med en nål. Ordna servett på ett sådant sätt att Turkiet är stående upprätt.
Detta var allt om papper servett vikning. Det finns många andra pappersservett fällbara tekniker som paradisfågeln servett gånger och den lotus luckan. Du lär känna alla dessa veck genom att experimentera din egen. Pappersservett fällbara är ett mycket roligt och ett bra sätt att piffa upp en enkel tabell.

No comments:

Post a Comment